Son Dakika Haberler×
  • TV REHBERİ
  • EKRANDA
  • SAĞLIK
  • FAKİR HAUSGERATE İLE LEZZETLİ TARİFLER
Günlük Egazete
Hürriyet NSosyalHürriyet FacebookHürriyet TwitterHürriyet LinkedinHürriyet YoutubeHürriyet Instagram
© Copyright 2026 Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.ŞKullanım Koşulları,Gizlilik Politikası,İletişim için bu linkleri kullanabilirsiniz. Login olduğunuz taktirde kullanım koşullarını ve gizlilik politikasını kabul etmiş olursunuz.
Hürriyet sondakika haber ios uygulamasıHürriyet sondakika haber android uygulaması
TV REHBERİ EKRANDA SAĞLIK İLE LEZZETLİ TARİFLER
GİRİŞ
HABERLERKelebek Haberleri

Ece Gürel'in kesin ölüm sebebi ne, neden öldü? Son dakika: Sağlık Bakanı tarafından açıklandı! Ece Gürel öldü mü, neden öldü, otopsi raporu açıklandı mı? Mimar Ece Gürel'in ölüm nedeni...

Güncelleme Tarihi: Mart 11, 2025 08:16

#Ece Gürel Öldü Mü#Kayıp Mimar Ece Gürel#Ece Gürel Ölüm Sebebi
EpostaLinkedinFlipboardLinki KopyalaYazı Tipi
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2025 08:16

Ece Gürel'in ölüm nedeni, Sağlık Bakanlığı'nın açıklamasıyla kamuoyunun gündemine geldi. İstanbul Belgrad Ormanı'nda kaybolduktan sonra çarşamba gecesi bulunan ve hastanede yaşamını yitiren kayıp Mimar Ece Güler'in ölüm sebebi Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu tarafından açıklandı. Kayıp mimar Ece Gürel günler süren çalışmalar sonucu bulunmuştu. Ece Gürel neden öldü, ölüm sebebi nel? sorusu da yaşamını yitirmesi sonucunda merak edildi. 4 gün sonra bulunan peyzaj mimarı 36 yaşındaki Ece Gürel hayata tutunamadı. Ece Gürel’in tedavi sürecinde bir süre kalbinin durduğu ve doktorların müdahalesiyle yeniden hayata döndüğü bildirilmişti. İstanbul’daki kaybolma olayının son durumu, kamuoyunun dikkatle izlediği bir konu haline geldi. Olay yeri inceleme ekiplerinin hastanedeki incelemelerinin ardından Ece Gürel'in cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna getirildi. CNN TÜRK Muhabiri Merve Tokaz, Adli Tıp Kurumu önünden yaptığı açıklamada Ece Gürel'in ölüm nedenine ilişkin bilgileri paylaştı. eki, Ece Gürel neden öldü, ölüm sebebi ne? Ece Gürel kimdir, bulundu mu, nerede kayboldu?

1/17Ece Gürelin kesin ölüm sebebi ne, neden öldü Son dakika: Sağlık Bakanı tarafından açıklandı Ece Gürel öldü mü, neden öldü, otopsi raporu açıklandı mı Mimar Ece Gürelin ölüm nedeni...

Ece Gürel'in kesin ölüm sebebi açıklandı. Kayıp mimar Ece Gürel'den günler sonra sevindirici haber gelmişti. Uzun süre aranan Gürel gece saatlerinde sarp ormanlık alanda bulunduktan sonra bir özel hastaneye kaldırılmış ve uzun süre soğukta kaldığı için hipotermi geçirdiği belirlenen Gürel'in tedavisi sırasında bir süre kalbi durmuştu. Doktorların müdahalesinin ardından yeniden hayata döndürülen Gürel, entübe edilerek yoğun bakım servisine alınmıştı. Gürel daha fazla hayata tutunamadı. Ece Gürel'in ölüm sebebi belli oldu. Peki, Ece Gürel öldü mü, neden ölüd, ölüm sebebi ne? Ece Gürel kimdir, bulundu mu, nerede bulundu?

2/17ECE GÜRELİN KESİN ÖLÜM SEBEBİ BELLİ OLDU

ECE GÜREL'İN KESİN ÖLÜM SEBEBİ BELLİ OLDU

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Diyarbakır ziyaretinde yaptığı açıklamada, "Allah rahmet eylesin, Mimar Ece hanımı kaybettik, gece 3.00'te. Aşırı bir hipotermisi vardı. Bütün çabalarımıza rağmen maalesef kurtulamadı. Ailesine sabırlar diliyorum. Sonuçta çok acı bir olay, gerçekten eşine sabırlar diliyorum, Allah rahmet eylesin" dedi.

 

BAKMADAN GEÇME!

3/17ECE GÜREL ÖLDÜ MÜ, NEDEN ÖLDÜ

ECE GÜREL ÖLDÜ MÜ, NEDEN ÖLDÜ?

Ece Gürel, Belgrad Ormanı'nda kaybolduktan 4 gün sonra, dün gece saat 01.15 sıralarında sarp ormanlık alanda hafif yaralı olarak bulundu. Uzun süre soğukta kaldığı için hipotermi geçirdiği belirlenen 36 yaşındaki peyzaj mimarı Gürel, ekiplerin ilk müdahalesi sonrası ambulansla Maslak'taki özel bir hastaneye kaldırıldı.

Gürel'in, tedavisi sırasında sabah saatlerinde kalbi durduğu belirlenirken, doktorların müdahalesi sonrası yeniden hayata döndürüldü. Entübe edilerek yoğun bakıma alınan Ece Gürel, bugün saat 03.00 sıralarında yaşamını yitirdi.

Gürel'in babası uzun süre hastane önünde gözyaşı dökerek beklerken, yakınları ve polis ekipleri acılı aileyi teselli etti.

4/17ECE GÜREL NEDEN ÖLDÜ, ÖLÜM SEBEBİ NE

ECE GÜREL NEDEN ÖLDÜ, ÖLÜM SEBEBİ NE?

CNN TÜRK Muhabiri Merve Tokaz, Adli Tıp Kurumu önünden yaptığı açıklamada Ece Gürel'in ölüm nedenine ilişkin şu bilgileri paylaştı:

Bu ihtimallerden en net olanı geçirdiği hipotermiden kaynaklı iç organlarında kanama meydana geldiği ve bu sebeple hayatını kaybettiği yönünde. Tabii buna dair kesin raporla ölüm nedeni netleşmiş olacak.

BAKMADAN GEÇME!

5/172 MARTTA BELGRAD ORMANINDA KAYBOLMUŞTU

2 MART'TA BELGRAD ORMANI'NDA KAYBOLMUŞTU

Kağıthane Gültepe Mahallesi'ndeki evinden 2 Mart Pazar günü gezmek için Belgrad Ormanı'na gideceğini söyleyerek çıkan Gürel'den bir süre sonra haber alamayan yakınları, polis ekiplerine kayıp ihbarında bulundu.

İhbar üzerine bölgeye gelen polis, AFAD, UMKE, AKUT, PAK ve bazı ilçe belediyeleri ile gönüllü arama kurtarma ekipleri geniş çaplı arama kurtarma çalışması başlatırken, çalışmalara Belçika Malinoisi cinsi iz takip alan arama köpeği "Üzüm" de eşlik etti.

Çalışmalar kapsamında polis ve İstanbul İtfaiyesi Sualtı Arama Kurtarma (İSAK) dalgıçları, Belgrad Ormanı'ndaki göletlerde dalış yaparak arama çalışması yürüttü.

 

6/17İKİNCİ GÜNDE EŞYALARI BULUNMUŞTU

İKİNCİ GÜNDE EŞYALARI BULUNMUŞTU

Çalışmaların 2. gününde ekiplerin kızılötesi dron ile arama çalışmalarını sürdürdüğü sırada ormanın iç kısımlarında bazı eşyalar tespit edildi.

Bölgeye sevk edilen olay yeri inceleme ekipleri, cep telefonu, mont ve çantanın da aralarında olduğu bazı kişisel eşyaları buldu.

Gürel'e ait olduğu belirlenen eşyalar, incelenmek üzere emniyete götürüldü. Arama çalışmalarının daha geniş alanda yapılması için farklı noktalara da ekipler yönlendirildi.

 

BAKMADAN GEÇME!

7/17YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

Dün gece saatlerinde sarp ormanlık alanda bulunduktan sonra bir özel hastaneye kaldırılan ve uzun süre soğukta kaldığı için hipotermi geçirdiği belirlenen Gürel'in tedavisi sırasında bir süre kalbi durdu.

Doktorların müdahalesinin ardından yeniden hayata döndürülen Gürel, entübe edilerek yoğun bakım servisine alındı.

Gürel'in yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.

8/17EŞİMİ GÖRÜNCE RAHATLADIM

'EŞİMİ GÖRÜNCE RAHATLADIM'

Ece Güler'in bulunmasının ardından ilk duygularını paylaşan eşi Sezer Gürel, "Eşimi görünce rahatladım" şeklinde konuştu. Gürel, "Allah herkesten razı olsun, şükürler olsun. En azından eşimi görünce rahatladım, çok şükür sağ salim bulundu" dedi.

'HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ'

Ece Gürel'in annesi Gülşen Koçoğlu, "Herkese teşekkür ediyoruz, arayan soran. Daha göremedik yukarıda bulunmuş, hepinize teşekkür ediyoruz. Allah bin kere razı olsun" diye konuştu.

Polis ekipleri, ormanlık alana çıkan yolları kapatarak geniş güvenlik önlemleri aldı. Ormanlık alana UMKE ve polis ekiplerinin yanı sıra sağlık ekipleri de sevk edildi.

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, "Belgrad Ormanı'na gezmek için giden ve daha sonra kendisinden haber alınamayan Ece Gürel, 6 Mart günü saat 01.15 itibariyle sarp ormanlık alanda sağ olarak bulunmuştur. AFAD koordinasyonunda yürütülen arama kurtarma çalışmaları sonucu bulunan Ece Gürel, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılmıştır." ifadeleri kullanıldı.

BAKMADAN GEÇME!

9/17Ece Gürelin kesin ölüm sebebi ne, neden öldü Son dakika: Sağlık Bakanı tarafından açıklandı Ece Gürel öldü mü, neden öldü, otopsi raporu açıklandı mı Mimar Ece Gürelin ölüm nedeni...

"BİLİNCİ AÇIK"

DHA muhabiri Emre Kurt, olay yerinden son gelişmeleri CNN Türk canlı yayınında aktardı. Kurt, "Ece Gürel'in durumun iyi olduğu bilgisi geldi. Dere kenarında uyur vaziyette bulundu. Ardından büyük bir sevinç yaşandı. Ece Gürel'in hastaneye kaldırılacağı bilgisi bize ulaştı. Bilinci açık ve konuşabilir durumda olduğunu teyit ettik. Ekipler hızla olay yerine gitti. Ailesi haberi sevinçle karşıladı ve çok duygulu anlar yaşandı" dedi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Ece Gürel'in bulunması ile ilgili İstanbul Valiliği'nden açıklama yapıldı. Açıklamada, "Belgrad ormanına gezmek için giden ve daha sonra kendisinden haber alınamayan Ece GÜLER (36) isimli şahıs 06.03.2025 günü saat 01.15 itibari ile sarp ormanlık alanda sağ olarak bulunmuştur. Afad koordinasyonunda yürütülen arama kurtarma çalışmaları sonucu bulunan Ece Güler, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılmıştır" ifadeleri yer aldı.

'İLK BULDUĞUMUZDA DUDAKLARI TİTRİYORDU"

Sağlık durumunu takip etmek için hastaneye gelen Ece Gürel’i bulan arama kurtarma ekibi MAG-AME gönüllüsü Turan Altun yaşananları anlattı. Altun, “İlk bulduğumuzda dudakları titriyordu" dedi.

 

10/17VÜCUDU ISINDIKTAN 6 DAKİKA SONRA SES VERDİ

'VÜCUDU ISINDIKTAN 6 DAKİKA SONRA SES VERDİ'

Mahalle Afet Gönülleri-Acil Müdahale Derneği (MAG-AME) gönüllüsü Turan Altun, "İlk bulduğumuzda dudakları titriyordu, gözleri açıktı. Ama 72 saat dolduğu için vücudu artık tamamen buz kesmişti. Termal battaniyeyi üzerine serdik, montlarımızı verdik. Vücudu ısındıktan 6 dakika sonra ses vermeye ve bağırmaya başladı. Sinirleri kendinde olduğunu hissettik, bağırması da bunun göstergesiydi. Daha çok mutlu olduk. Normal yola kadar 2 kilometre taşıdık" şeklinde konuştu.

BAKMADAN GEÇME!

11/17‘BULUNDU DİYE BEN BAĞIRDIM’

‘BULUNDU DİYE BEN BAĞIRDIM’

Akşam saat 21.00 sıralarında alana gelerek aramalara katıldığını belirten Altun, "Bize 05.00’ten 13.00’e kadar koordinat verdiler. 6’ncı ve 7’nci koordinatta arama yaptık, aramızda 5’er metre aralıklarla toplam 16 kişiydik. 4 tane çevik kuvvet ekibi güvenliğimizi aldı. Toplam 30 metrelik açılarla alan taraması yaptık. Mahalle Afet Gönülleri-Acil Müdahale Derneği olarak uzun süredir bu işlerde aktif olarak gönüllüyüz. Alanda ekip arkadaşımla beraber yan yanaydık. Ben, bulundu diye bağırdım. Mahalle Afet Gönülleri-Acil Müdahale ekipleri olarak uzun süredir bu eğitimleri alıyoruz. Doğru şekilde nasıl yapılması gerekiyorsa alanda o şekilde çalışmasını yürüttük" ifadelerini kullandı.

12/17KAYIP ECE GÜREL OLAYI SON DAKİKA

KAYIP ECE GÜREL OLAYI SON DAKİKA

Belgrad Ormanı'nda kaybolan Ece Gürel'in yaşadığı binadan çıktığı ve İETT otobüsü ile Belgrad Ormanı'na gittiği anlar güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Görüntülerde, yaşadığı binadan çıkan Gürel'in otobüsle yolculuk yaptığı ve otobüsten indikten sonra kaldırımda yürüdüğü anlar yer alıyor.

BAKMADAN GEÇME!

13/17Ece Gürelin kesin ölüm sebebi ne, neden öldü Son dakika: Sağlık Bakanı tarafından açıklandı Ece Gürel öldü mü, neden öldü, otopsi raporu açıklandı mı Mimar Ece Gürelin ölüm nedeni...

Ekiplerin kızılötesi dron ile arama çalışmalarını sürdürdüğü sırada ormanın iç kısımlarında bazı eşyalar tespit edildi. Bunun üzerine bölgeye sevk edilen olay yeri inceleme ekipleri, cep telefonu, mont ve çantanın da aralarında yer aldığı bazı kişisel eşyaları buldu. Gürel'e ait olduğu değerlendirilen eşyalar, incelenmek üzere emniyete götürüldü.

Arama çalışmalarının daha geniş alanda yapılması için farklı noktalara da ekipler yönlendirildi. Çalışmaları takip eden Gürel'in akrabası Yusuf Çeçtepe, AA muhabirine, Gürel'in pazar gününden beri kayıp olduğunu, dün akşamdan beri profesyonel arama kurtarma ekiplerinin bölgeyi aradıklarını söyledi. Ekiplerin hiç durmadan çalıştıklarını belirten Çeçtepe, vardiya değişimi nedeniyle çalışmalara ara verildiğini ve henüz herhangi bir gelişme olmadığını kaydetti

14/17MÜGE ANLI ECE GÜREL OLAYI NEDİR

MÜGE ANLI ECE GÜREL OLAYI NEDİR?

İstanbul Gültepe'deki evinden 2 Mart Pazar günü Belgrad Ormanı'na yürüyüş yapmak için çıkan Ece Gürel'den 2 gündür haber alınamıyor. Kızlarının hayatından endişe duyan aile, Müge Anlı İle Tatlı Sert'e çıkarak seslerini duyurmaya çalıştı. Gözü yaşlı aile günlerdir kızlarından gelecek bir haberi bekliyordu. 35 yaşındaki peyzaj mimarına bütün aramalara rağmen ulaşılamadı.

BAKMADAN GEÇME!

15/17Ece Gürelin kesin ölüm sebebi ne, neden öldü Son dakika: Sağlık Bakanı tarafından açıklandı Ece Gürel öldü mü, neden öldü, otopsi raporu açıklandı mı Mimar Ece Gürelin ölüm nedeni...

Son zamanlarda iş yerinde sorunlar yaşadığı anlatılan genç kadının psikolojik sorunlar yaşamış olabileceği de gündeme geldi. Müge Anlı, ailenin üzüntüsünü derinden paylaştığını belirtirken, İstanbul halkının etrafına daha dikkatli bakmasını söyledi. Ece Gürel'in bir an önce bulunmasını temenni etti. Aile ise ilk defa kaybolan kızlarının canından şüphe duyuyordu.

16/17ECE GÜREL KİMDİR, BULUNDU MU, NEREDE KAYBOLDU

ECE GÜREL KİMDİR, BULUNDU MU, NEREDE KAYBOLDU?

İstanbul'da kaybolan peyzaj mimarı Ece Gürel’in bulunması için Belgrad Ormanları'nda başlatılan arama çalışması devam ediyor. 2 Mart Pazar günü Kağıthane Gültepe Mahallesi'ndeki evinden Belgrad Ormanları'na gideceğini söyleyerek çıkan Ece Gürel'in yakınlarının kayıp ihbarında bulunması üzerine başlatılan arama çalışmaları sürüyor. Belgrad Ormanları'nda yoğunlaştırılan çalışmalara polis, AFAD, AKUT ve Ümraniye ile Sarıyer belediyelerine bağlı arama kurtarma ekipleri katılıyor. Peyzaj mimarı olduğu öğrenilen Ece Gürel'in yakınları da çalışmaları takip ediyor.

BAKMADAN GEÇME!

17/17İŞ YERİYLE ALAKALI BİR SIKINTI OLDU

"İŞ YERİYLE ALAKALI BİR SIKINTI OLDU"

Ece Gürel'in eşi Sezer Gürel, gazetecilere yaptığı açıklamada, eşinin evden saat 11.30'da çıktığını belirterek, "14.30 gibi ailesi ulaşamadığı için aradı. 15.00 gibi ben aradım, çalıyor ama açılmıyor. 18.00'e kadar telefonu açılmadı. Annesine ormanına hava almaya gideceğini söylemişti. Ben evde kalacağımı söyledim. Sosyal medya üzerinden İngiltere'deki bir arkadaşına buradan fotoğraf atıyor, konuşuyorlar." ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:
#Ece Gürel Öldü Mü#Kayıp Mimar Ece Gürel#Ece Gürel Ölüm Sebebi

BAKMADAN GEÇME!

Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri© Copyright 2026 Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş
FacebookTwitter
HaberlerCanlı BorsaEuro TLŞans OyunlarıAyetel KürsiAltın FiyatlarıKünye
Güncel HaberlerBurçlarAstrolojiMilli Piyango SonuçlarıDoğum Günü GazetesiRüya TabirleriYerel HaberlerSeçim Sonuçları
Son Dakika HaberleriBitcoinBorsaYayın AkışıE-GazeteGüzel Sözlerİstanbul İmsakiyeErkek İsimleri
Döviz KuruBilezik FiyatlarıYükselen BurçHava DurumuNamaz VakitleriSeri İlanlarAnkara İmsakiyeKız İsimleri
Dolar KuruDolar TLSporMagazinYemek TarifleriKişisel Verilerin KorunmasıYasin SuresiDoğum Günü Mesajları
Hürriyet'e Reklam VerYatırımcı İlişkileriBize UlaşınHürriyet Kurumsal

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberleri, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi Hurriyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez. Kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.