Son Dakika Haberler×
  • TV REHBERİ
  • EKRANDA
  • MUCİZE LEZZETLER
  • SAĞLIK
Günlük Egazete
Hürriyet NSosyalHürriyet FacebookHürriyet TwitterHürriyet LinkedinHürriyet YoutubeHürriyet Instagram
© Copyright 2025 Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.ŞKullanım Koşulları,Gizlilik Politikası,İletişim için bu linkleri kullanabilirsiniz. Login olduğunuz taktirde kullanım koşullarını ve gizlilik politikasını kabul etmiş olursunuz.
Hürriyet sondakika haber ios uygulamasıHürriyet sondakika haber android uygulaması
TV REHBERİ EKRANDA MUCİZE LEZZETLER SAĞLIK
GİRİŞ
HABERLERKelebek HaberleriMagazin Haberleri

Bade İşcil, Halit Ergenç, Doğuş ve Emre Kaya... Ünlülerin şaşırtan takıntıları!

Güncelleme Tarihi: Kasım 20, 2021 15:58

#Ünlülerin Takıntıları#Hazal Kaya#Yılmaz Erdoğan
TwitterLinkedinFlipboardLinki KopyalaYazı Tipi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2021 15:52

Ünlülerin bilinmeyen yönlerini araştırdığımız köşeye konuk olan isimler bilinmeyenleriyle şaşırtmaya devam ediyor...

1/16BADE İŞCİL:Veteriner olacaktı

BADE İŞCİL:Veteriner olacaktı

◊ Yeditepe Üniversitesi Moda ve Tasarım Bölümü’nden mezun olan Bade İşcil, okul bitince oyunculuk yapmaya karar vermiş. Bu kararında en büyük etken, yönetmen Andaç Haznedaroğlu ile tanışması olmuş.

◊ Hayvanları çok seven Bade İşcil, küçükken veteriner olmak istiyormuş.

◊ Ünlü oyuncu, soyadının haberlerde ‘İşçil’ olarak yazılmasından da şikâyetçiymiş. Bilinenin aksine soyadı İşçil değil, İşcil’miş.

◊ Bade İşcil, beklemekten ve bekletilmekten nefret edermiş. Bu yüzden saatlerini hep 5-10 dakika ileri ayarlarmış.

◊ En sevdiği aksesuvar saatmiş. Saatini takmayı unuttuğu zamanlarda kendini eksik hissedermiş.

◊ En büyük hobilerinden biri, resim yapmakmış. Boş kaldığı zamanlarda resim yapar ve el sanatlarıyla uğraşırmış.

◊ “Hareketsiz bir hayat bana göre değil” diyen oyuncu, sporunu asla ihmal etmiyor ve düzenli olarak açık havada yürüyüş yapıyormuş.

2/16EMRE KAYA: Neşet Ertaş’la büyüdü

EMRE KAYA: Neşet Ertaş’la büyüdü

◊ Emre Kaya’nın çocukluğu, Neşet Ertaş’ın kucağında türküler dinleyerek geçmiş. Kaya ailesinin yakın dostu olan Neşet Ertaş, aileyi her ziyarete gittiğinde Emre Kaya’nın kulağına türküler okurmuş. Kaya, müziğe ilk adımı o yıllarda atmış.

◊ Emre Kaya, meditasyona ilgi duyuyormuş ve hem yurtiçinde hem de yurtdışında özel eğitimler almış. Karşısındakini uyutarak ve komut vererek zihinsel hakimiyet sağlamayı başarabilen şarkıcı, beyindeki yoğunluğu ve yorgunluğu temizleyebiliyormuş. Ama sakın kapısını çalmayın, çünkü ünlü şarkıcı bunu sadece yakın çevresine yapıyormuş.

◊ Birçok sanatçıya şarkı sözü veren Emre Kaya’nın albümlerinde seslendirdiği tüm eserlerin söz ve müzikleri kendisine aitmiş.

◊ Bugüne dek beste fabrikatörü Yıldız Tilbe başta olmak üzere Bengü, Murat Dalkılıç, Niran Ünsal gibi birçok sanatçıya beste vermiş.

BAKMADAN GEÇME!

3/16DOĞUŞ: Yeniden Doğuş

DOĞUŞ: Yeniden Doğuş

◊ Doğuş’un hayatı zorluklarla geçmiş. Aile içi sorunlardan dolayı 4 yaşında çocuk yetiştirme yurduna bırakılan Doğuş, 8 yaşına kadar yurtta kalmış. Şiddet görmüş, psikolojik baskı yaşamış.

◊ Uzun yıllar sokakta yaşayan Doğuş kurşunlanmış, bıçaklanmış, ölümden dönmüş! Tüm bu zorlukların üstesinden gelmeyi başaran şarkıcı, geçmişe sünger çekmiş ve Orhan Baltacı olan ismini Doğuş olarak değiştirmiş.

◊ Cezaevi yıllarında şarkı sözleri yazmaya başlayan ve şarkıcı olma hayali kuran Doğuş’un kaderi, yapımcı İskender Ulus’la tanışmasıyla değişmiş ve ilk albümü “Doğuş” ile Türkiye’nin en ünlü isimleri arasına girmiş.

◊ İlk evliliğini 2006–2009 yıllarında Şeyma Uygun’la yapan Doğuş, 2014'te Azeri gazeteci Hoşkedem Hidayetkızı ile nikâh masasına oturdu. Şarkıcının Arda ve Arın adlarında ikizleri var.

◊ Doğuş’un da saat takıntısı varmış. Şarkıcı, kolunda saat olmadan asla dışarı çıkmazmış. O kadar ki saatini evde unutsa, gördüğü ilk mağazaya girer ve saat alırmış.

◊ Doğuş, çok beğendiği ürünlerden iki tane alırmış. Günlük kıyafetinde de mutlaka siyah renk bulunması gerekiyormuş.

4/16HALİT ERGENÇ: Ajda’nın dansçısıydı

HALİT ERGENÇ: Ajda’nın dansçısıydı

◊ Halit Ergenç’in ilk evliliğini kendisi gibi oyuncu olan Gizem Soysaldı ile yaptığını biliyor muydunuz? 2007’de evlenen iki isim, 2008’de boşanma kararı aldı. Halit Ergenç, herkesin bildiği üzere ikinci evliliğini “Binbir Gece” dizisindeki rol arkadaşı Bergüzar Korel’le yaptı. 2009’da evlenen çiftin Ali ve Han adında iki oğlu var, Leyla adını verdikleri kızları da geçtiğimiz günlerde dünyaya geldi.

◊ Halit Ergenç’in babası Sait Ergenç de oyuncu. Baba Ergenç, Yeşilçam döneminde birçok filmde rol almış. Aynı zamanda müzisyen olan Sait Ergenç, İbrahim Tatlıses’in “Ben İnsan Değil miyim?” şarkısının da söz yazarı ve bestecisiymiş.

◊ Halit Ergenç lise yıllarında müzikle ilgilenmeye başlamış. Lisenin son iki yılında okul orkestrasında şarkı söyleyen Ergenç, 90’lı yıllarda da Leman Sam’a 3 yıl vokalistlik yapmış.

BAKMADAN GEÇME!

5/16Bade İşcil, Halit Ergenç, Doğuş ve Emre Kaya... Ünlülerin şaşırtan takıntıları

◊ Ünlü oyuncunun bir başka yeteneği de dans. Üniversite yıllarında rumba, çaça, samba, vals, tango dersleri alan Ergenç, amatör dansçılara dersler de vermiş.

◊ Dans alanında kendisini hayli geliştiren Halit Ergenç, 1993’te Günay’da sahne alan Ajda Pekkan’ın dans ekibinde yer almış. Oyuncunun mavi taytlı fotoğrafı da o günlerden.

◊ Şarkı söyleyen, dans eden Halit Ergenç’in hayalindeki meslek ise oyunculukmuş. O nedenle Mimar Sinan Üniversitesi’nde Müzikal Tiyatro Oyunculuğu okumuş.

◊ Öğrencilik yıllarında pazarlamacılık, nota çevirmenliği, konserlerde yer göstericilik, robot kılığında dansçılık, bilgisayar operatörlüğü gibi işlerde çalışmış. Hatta karaborsada bilet bile satmış!

◊ Üniversite döneminde Haldun Dormen’le tanışmış. Dormen, “Sevgilime Göz Kulak Ol” oyununda rol teklif edince, Ergenç ilk kez bir tiyatroda üstelik büyük bir ustayla karşılıklı oynama fırsatı bulmuş.

6/16İLAYDA ALİŞAN: Çift sayı takıntım var

İLAYDA ALİŞAN: Çift sayı takıntım var

Oyuncu, gündeminde yeni bir proje olduğunu söyledi: “Okuduğum bir proje var, onu bekliyorum. Biraz da dinleniyorum şimdilerde.”

Makyajsız, doğal haliyle poz veren Alişan, “Doğallığı seven biriyim” dedi. Oyuncu, yıllar öncesine ait fotoğrafının sosyal medyada gündem olmasıyla ilgili de konuştu: “15 yaşındaki halim o. 15 yaşında başladım sektöre.”

BAKMADAN GEÇME!

7/16Bade İşcil, Halit Ergenç, Doğuş ve Emre Kaya... Ünlülerin şaşırtan takıntıları

Hazal Kaya’nın batıl inançları olduğu ve sirkeli suyla yıkandığı ortaya çıkmıştı. İlayda Alişan, “Sizin de var mı buna benzer batıl inancınız?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Benim takıntılarım var. Çift sayı takıntım var mesela. Televizyon izlerken asla tek sayılı rakamlara basmam, genelde çift sayılı rakamlara basarım. Çocukluğumdan beri var bu bende.”

8/16HAZALKAYA: Sirkeli suyla yıkanıyor

HAZALKAYA: Sirkeli suyla yıkanıyor

◊ Çok fazla batıl inancı olduğunu söyleyen Hazal Kaya, banyoda sirkeli suyla yıkanıyormuş. Bu şekilde nazardan korunduğuna inanan oyuncu ayrıca adaçayının da gücüne inanıyor, bu bitkiyi hem yakıyor hem de demleyerek içiyormuş.

◊ Hazal Kaya sadece oyunculukta değil, dansta da yetenekliymiş. 7 yıl bale yapmış. Geçirdiği kaza sonucu bacağı 6 ay alçıda kalınca, çok sevmesine rağmen baleyi bırakmak zorunda kalmış. Aynı zamanda çok iyi tango yapıyormuş.

◊ Hazal Kaya, 7 yıl keman eğitimi almış. Ancak müzik aşkı fazla sürmemiş. “Herkes çizgi film izlerken ben 6 saat keman çalışıyorum” diyerek kemanı bırakmış.

BAKMADAN GEÇME!

9/16Bade İşcil, Halit Ergenç, Doğuş ve Emre Kaya... Ünlülerin şaşırtan takıntıları

◊ Annesi müzisyenlerin avukatlığını yaptığı için müzisyenlerin arasında büyümüş. Arkadaşları sesinin güzel olduğunu söylüyormuş.

◊ Sporu çok seven Kaya’nın yüzme alanında madalyaları da varmış.

◊ Alnındaki yara izi, çocuk yaşta zıplarken kafasını duvara çarpması sonucu oluşmuş. Vücudunda en sevdiği yerin de alnındaki bu yara izi olduğunu söylüyormuş.

◊ Bacağında “Küçük Prens” dövmesi bulunan Hazal Kaya, oğlu Fikret Ali ile kendisini de koluna çizdirmiş.

10/16GURUR AYDOĞAN: Annesinin hediyesini boynunda taşıyor

GURUR AYDOĞAN: Annesinin hediyesini boynunda taşıyor

◊ Gurur Aydoğan, 2016 yılında hayatını kaybeden annesi Oya Aydoğan gibi oyunculuk yapıyor. Kariyerine başlamadan önce 1.5 yıl kamera arkasında çalışan Aydoğan, Vahide Perçin ve Altan Gördüm gibi usta isimlerden eğitim aldıktan sonra setlere adım atmış.

◊ En büyük uğuru, annesinin hediye ettiği kolyeymiş. 33 yaşındaki oyuncu, o kolyeyi boynundan hiç çıkarmıyormuş.

BAKMADAN GEÇME!

11/16Bade İşcil, Halit Ergenç, Doğuş ve Emre Kaya... Ünlülerin şaşırtan takıntıları

◊ Futbola meraklı olan Gurur Aydoğan, 17 yaşına kadar Muradiye Spor’da forma giymiş. Oyuncu, okul yıllarında katıldığı yüzme yarışlarında da madalyalar kazanmış.

◊ Aydoğan, düzen konusunda aşırı takıntılıymış. Dağınıklığa asla tahammül edemiyor, bulaşıkları yıkamadan asla evden dışarıya adım atmıyormuş.

12/16BEGÜM KÜTÜK: Futbolda iddialı

BEGÜM KÜTÜK: Futbolda iddialı

◊ Begüm Kütük’ün akrep fobisi varmış. Tüm hayvanları seven oyuncu, bir tek akrep görmeye dayanamıyormuş. Hatta tatil lokasyonlarını seçerken akrep olup almadığını araştırıyormuş. Yazın ayakkabılarını, terliklerini, plaj çantasını sıklıkla kontrol ediyor, sinekliği olmayan kapı ve pencereleri asla açmıyormuş.

◊ Annesi Saraybosnalı, babası Arnavut olan Begüm Kütük’ün tatlıyla hiç arası yokmuş. Ancak hamur işlerine çok düşkünmüş. Özellikle de Boşnak böreği ile Arnavut usulü ıspanaklı böreğe asla hayır demiyormuş.

◊ Begüm Kütük, İzmir’de geçirdiği çocukluk yıllarında oldukça yaramazmış. Kütük, kız oyunlarının aksine uzuneşek gibi erkek oyunları oynarmış. Begüm Kütük futbolda da hayli iddialıymış.

BAKMADAN GEÇME!

13/16YILMAZ ERDOĞAN: Rakamların sırrı

YILMAZ ERDOĞAN: Rakamların sırrı

◊ Yılmaz Erdoğan’la ilgili okuyacaklarınıza eminim çok şaşıracaksınız... Her projesi çok ses getiren usta oyuncunun başarısının sırrı, rakamlarda gizliymiş. “Pin kodu analizi” eğitimi alan Yılmaz Erdoğan, ekibinde yer alacak kişilerin doğum tarihleri ve saatlerini öğrenip analiz ediyormuş. Numerolojiye göre kişilerin yıldız haritalarını çıkaran Erdoğan, işe alımları buna göre yapıyormuş. Rakamlara büyük önem atfeden Yılmaz Erdoğan, birçok kararını numeroloji analizi yaparak alıyor, hatta hangi numaralı otel odasında kalacağına bile buna göre karar veriyormuş.

◊ Erdoğan, babası Nazım Erdoğan’ın eğitimine devam etmesi yönündeki tüm ısrarlarına rağmen inşaat mühendisliği bölümünü yarıda bırakıp rotasını oyunculuğa çevirmiş.

◊ Yılmaz Erdoğan, kısa süre önce yaşamını yitiren usta oyuncu Ferhan Şensoy’la bir dönem Küçük Sahne’de birlikte çalışmış.

14/16Bade İşcil, Halit Ergenç, Doğuş ve Emre Kaya... Ünlülerin şaşırtan takıntıları

◊ Sanatçı, 1988 yılında Levent Kırca’nın büyük beğeni toplayan “Olacak O Kadar” isimli güldürü programının senarist kadrosunda da yer almış. Levent Kırca, “Senden çok iyi oyuncu olur” diyerek Erdoğan’ı cesaretlendirmiş.

◊ 2016 yılında Köyceğiz’deki çiftliğinde film platosu kuran Yılmaz Erdoğan, aynı zamanda zeytin, buğday, çilek ve susam üreticiliği yapıyormuş.

◊ Düzenli spor yaparak fit kalmayı başaran oyuncu, sağlık için her sabah bir kaşık zeytinyağı içiyormuş.

◊ Yılmaz Erdoğan, ilk evliliğini 1993-1998 yılları arasında Sanem Oktar’la yaptı. 1996 yılında kızı Berfin’i kucağına alan oyuncu, ikinci evliliğini ise 2006 yılında meslektaşı Belçim Bilgin’le gerçekleştirdi. 2010 yılında oğlu Rodin’in doğumuyla ikinci kez baba olan Yılmaz Erdoğan, Bilgin’e evliliğini 2018 yılında noktaladı.

BAKMADAN GEÇME!

15/16FARUK K: Hem kuaför hem dansçı

FARUK K: Hem kuaför hem dansçı

◊ ‘Faruk K’ adıyla tanınan şarkıcı Faruk Kurukaya, lise yıllarında kadın kuaförlüğü yapmış.

◊ 1991 yılında dansçılığa başlayan Faruk K, Muhabbet-92 müzikalinde Şener Şen ve Emel Sayın’la birlikte sahnede yer almış.

16/16Bade İşcil, Halit Ergenç, Doğuş ve Emre Kaya... Ünlülerin şaşırtan takıntıları

◊ Yonca Evcimik’in dansçılarından biri olan Faruk K, sahneye çıkmadan önce Evcimik’in saçlarını yaparmış. Bu durum 8 yıl boyunca sürmüş.

◊ İlkokul 1’inci sınıftan lise 1’e kadar obsesyon (takıntı) rahatsızlığı varmış. Bir yere dokunduğunda, aynı yere 9 kez dokunması gerektiğini, yoksa başına kötü bir şey geleceğini düşünüyormuş. Birçok konuda “9 tekrar” takıntısı bulunan şarkıcı, daha sonra aldığı nefes terapileri ve grup konuşmaları sayesinde bu rahatsızlıktan kurtulmuş.

Haberle ilgili daha fazlası:
#Ünlülerin Takıntıları#Hazal Kaya#Yılmaz Erdoğan

BAKMADAN GEÇME!

Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri© Copyright 2025 Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş
FacebookTwitter
HaberlerCanlı BorsaEuro TLŞans OyunlarıAyetel KürsiAltın FiyatlarıKünye
Güncel HaberlerBurçlarAstrolojiMilli Piyango SonuçlarıDoğum Günü GazetesiRüya TabirleriYerel HaberlerSeçim Sonuçları
Son Dakika HaberleriBitcoinBorsaYayın AkışıE-GazeteGüzel Sözlerİstanbul İmsakiyeErkek İsimleri
Döviz KuruBilezik FiyatlarıYükselen BurçHava DurumuNamaz VakitleriSeri İlanlarAnkara İmsakiyeKız İsimleri
Dolar KuruDolar TLSporMagazinYemek TarifleriKişisel Verilerin KorunmasıYasin SuresiDoğum Günü Mesajları
Hürriyet'e Reklam VerYatırımcı İlişkileriBize UlaşınHürriyet Kurumsal

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberleri, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi Hurriyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez. Kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.