Güncelleme Tarihi:
Hazırlıkları titizlikle yapılan “Alice Müzikali” önceki gün prömiyer yaptı. Zorlu PSM’de sahnelenen gösteriyi izlemeye ünlü isimler de akın etti.
Lewis Carroll tarafından yazılan ve bugüne kadar 174 dile çevrilen “Alice Harikalar Diyarında”, çağdaş bir müzikal uyarlama olarak önceki akşam Zorlu PSM’de ilk kez sahnelendi. Serenay Sarıkaya “Alice”, Ezgi Mola “Kraliçe”, Enis Arıkan “Tavşan”, Şükrü Özyıldız “Şapkacı”, İbrahim Selim “Kral”, Merve Dizdar ise “Kedi” rolleriyle performans sergiledi.
Serdar Biliş’in yönettiği gösterinin müziklerini Tuluğ Tırpan, koreografisini de Beyhan Murphy üstlendi. Müzikal, 23 kişilik dans kumpanyası, canlı Alice orkestrası, kostümleri, hikayesi ve multimedya içerikleriyle de dikkat çekti. Müzikali izlemeye ünlü isimler akın etti. Prömiyere Bergüzar Korel, Halit Ergenç, Dolunay Soysert, İbrahim Çelikkol, Miray Daner, Kubilay Aka, Ayça Ayşin Turan, Ceyda Düvenci gibi birçok tanınmış isim katıldı.
Halit Ergenç ve Bergüzar Korel, muhabirlerin “Birlikte bir müzikal gösteri düşünür müsünüz” sorusuna “Olabilir tabii ki, neden olmasın” yanıtını verdi.
Serenay Sarıkaya’yı annesi Ümran Sarıkaya yalnız bırakmadı.
Buket Aydın, “Oyuncuların hepsi çok başarılı ama ben Serenay Sarıkaya hayranıyım. Bence yeni nesilde en başarılı ve enerjisi en yüksek oyuncu Serenay’dır” diye konuştu.
Sevgilisi Serenay Sarıkaya’yı yalnız bırakmayan Kerem Bürsin, “Ekip olarak inanılmaz bir iş çıkardılar. Serenay bu proje için kalbini, ruhunu verdi. Onunla gurur duyuyorum” dedi.
Hadise de müzikali izleyen isimler arasındaydı. Ünlü şarkıcı, “Eğer güzel ve düzgün bir proje gelirse ben de bir müzikal gösteri yapmak istiyorum” dedi.
CAN BONOMO - ÖYKÜ KARAYEL
BURCU BİRİCİK - ECEM ÖZKAYA - AYDAN TAŞ
BENSU SORAL
AHMET NAZİF - ZÜLAL ZORLU
NİL KARAİBRAHİMGİL
ONUR SAYLAK
ALİ EREL - SEDA BAKAN
BERNA SAĞLAM NAİPOĞLU - SEDEF İYİBAR















