Galatasaraylı Selçuk'tan Onur'a sürpriz

Güncelleme Tarihi:

Galatasaraylı Selçuktan Onura sürpriz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2016 11:04

Galatasaraylı Selçuk'tan Onur'a sürpriz

Haberin Devamı

İZMİR Kâtip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Onkoloji Servisi'nde tedavi gören 16 yaşındaki Onur'un Galatasaray takım kaptanı Selçuk İnan ile tanışma hayalini gerçeğe dönüştürdü.
İKÇÜ'nün iyilik elçileri, Galatasaraylı başarılı oyuncu Selçuk İnan'a ulaşarak Onur'un hayalini anlattı. Onur'un masum hayalini duyan Kaptan Selçuk İnan, Galatasaray - Antalyaspor maçının ardından Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Onkoloji Servisi'ne sürpriz ziyarette bulundu. Tedavisi süren çocuklarla da bir araya gelen Selçuk İnan, "En büyük hayalim Selçuk İnan ile tanışmak" diyen Onur'a büyük mutluluk yaşattı. Karşısında başarılı yıldız futbolcuyu gören Onur büyük mutluluk yaşadı. Onur'la sohbet eden, Leyla'dan Sonra İyilik Hareketi'nin spor elçisi Selçuk İnan, böylesine duyarlı projede bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek; çocukların hayalini gerçekleşmek adına yürütülen her projeye destekçi olduğunu kaydetti. Onur'a imzalı forma da hediye eden Galatasaraylı yıldız futbolcu Selçuk İnan, tüm servislerde tedavi gören hastalara geçmiş olsun temennisinde bulunarak hastaneden ayrıldı.
İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Onkoloji Servisi'nde yatan Leyla'nın hayalini gerçekleştirmek için yola çıkan üç tıp öğrencisinin temelini attığı, 'Leyla'dan Sonra İyilik Hareketi'nin İKÇÜ'lü temsilcileri, ülke genelinde 2 binin üzerinde, kendi üniversitelerinde 100'ün üzerinde tıbbiyelinin, kronik hastalıklarla mücadele eden çocukların hayalini gerçekleştirmek için çalıştığını belirtti. Öğrenciler, şimdi de, yine Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Servisi'nde tedavi gören Eda Sıla'nın Athena müzik gurubunun solisti Gökhan Özoğuz'u görme hayalini gerçekleştirmek için harekete geçtiklerini söyledi.
İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!