Galatasaray'ın yeni yıldız adayı; Arda

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayın yeni yıldız adayı; Arda
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2006 15:58

Galatasaray'da, altyapıdan yetişen ve geçen sezon sergilediği futbolla Erik Gerets'in gözüne girmeyi başararak (A) takıma yükselen Arda Turan, kendine güvenenlere haksız olmadıklarını gösterdi.

Galatasaray'ın dün Çek ekibi Mlada Boleslav ile yaptığı maçta teknik direktör Erik Gerets tarafından ilk 11'de sahaya sürülen Arda, 90 dakika forma giydiği mücadeleye 2 gol ve 1 asist sığdırarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Sarı-kırmızılı kulüple 2002 yılında resmi sözleşme imzalayan 19 yaşındaki futbolcu, geçen sezon Vestel Manisaspor'da kiralık olarak forma giydiği dönemde kendini göstererek Erik Gerets'in gözüne girmeyi başarırken, yeni sezonda da takımın değişmez isimlerinden biri olmaya aday.

Arda'nın gösterdiği performans, özellikle genç futbolculara şans vermesiyle bilinen Gerets için önemli bir moral kaynağı olurken, bugüne kadar 5 kez Olimpik Milli, 10 kez (B) Genç Milli, 61 kez (A) Genç Milli ve 3 kez de Ümit Milli Takım forması giyen genç futbolcu, şimdiden (A) Milli Takım'a da aday isimlerden biri olarak görülüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!