Galatasaray'ın kaptanlarından mesaj var

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayın kaptanlarından mesaj var
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2015 23:23

G.Saray’ın iki kaptanı Selçuk ve Sneijder, arkadaşlarına başarının yolunu böyle gösterdi:Lideriz, sakiniz kazanacağız. Takımın iki kaptanı “ En büyük kozumuz sakinliğimiz olacak” dedi.

Haberin Devamı

‘KAYBEDECEK BİR ŞEYİMİZ YOK, PANİK YAPMAYACAĞIZ, BİZ DEĞİL, FENER DÜŞÜNSÜN’

Yarınki derbi öncesi takım arkadaşlarıyla konuşan Selçuk İnan ile Wesley Sneijder, galibiyetin anahtarını sakin kalmak olarak gösterdi. Teknik heyet de, son yıllardaki istatistikleri hatırlatıp, oyuncuları kırmızı kart görmeme konusunda uyardı.

G.SARAY’da Fenerbahçe derbisi öncesinde her şey rutin yürümesi konusunda özel bir çaba var...
Kadıköy’de yarın oynanacak karşılaşma öncesinde Florya’da olağanüstü bir uygulama ya da atmosfere izin verilmedi.
Derbi için kampa 2011-2012’de Kadıköy’de kazanılan şampiyonluk maçı öncesinde olduğu gibi Balmumcu Point Otel’de girecek olan Galatasaray’da Hamza Hamzaoğlu’ndan sonra sarı kırmızılı takımın kaptanları Selçuk İnan ve Welsey Sneijder’da arkadaşları ile konuştu.

EN BÜYÜK KOZUMUZ
Takımın iki kaptanı “ En büyük kozumuz sakinliğimiz olacak” derken “ Bizim kaybedecek bir şeyimiz yok. Lideriz. Sakin olacağız, sakin oynayacağız. Bu normal bir maç. Her takıma karşı oynadığımız futbolu oynamaya gidiyoruz. Biz değil onlar düşünsün. Hiçbirimiz kesinlikle sahada strese girmeyeceğiz” diyerek Hamzaoğlu’nun uyarılarına paralel bir konuşmaya imza attı.

KIZARMAK YOK

Sarı kırmızılı ekipte teknik heyet de benzer bir konuda önemli hatırlatmalarda bulundu. Son 6 sezonda Fenerbahçe ile oynanan derbilerde düzenli olarak her sezon kırmızı kart görülmesine özellikle dikkat çeken teknik heyet, “ Sahada mutlaka 11 kişi kalmalıyız. Oyundan atılmamak için azami dikkat gösterin” diyerek futbolcuları uyardı.

Haberin Devamı

DERBİDE KIZARAN
G.SARAYLILAR
2013-2014 Felipe Melo
2012-2013 Sabri Sarıoğlu (D)
2011-2012 Tomas Ujfalusi (D)
2010-2011 Milan Baros
2009-2010 Abdul Kader Keita (D)
2008-2009 Arda Turan, Emre Aşık

Semih değil, Koray Günter

TAM 6 hafta süren sakatlığını atlatan ancak maç eksiği bulunan Semih Kaya’nın yerine Kadıköy’de savunmada Koray Günter’in oynaması bekleniyor.
Semih Kaya, yedek kalırsa bir ilk gerçekleşmiş olacak. Sarı kırmızılı futbolcu, Selçuk İnan ile birlikte 2011-2012 sezonundan itibaren tüm Fenerbahçe derbilerinde forma giydi.
Semih’in yedek kalma ihtimalini güçlendiren etkenler şöyle sıralanıyor:
1- Uzun süreli bir sakatlıktan çıktı
2- Takım ile sadece 15 gündür antrenman yapıyor
3- Sezonun 2. yarısında sadece Manisaspor maçında 45 dakika oynayabildi. Maç eksiği var.

Haberin Devamı

Sol bekte kararsızlık

F.BAHÇE derbisinin ilk 11’ini büyük ölçüde belirleyen Hamza Hamzaoğlu, sol bekte Olcan’ı mı, Hakan’ı mı, Telles’i mi oynatacağına henüz karar verebilmiş değil.
Hamzaoğlu, özellikle ofansif bölgede büyük katkı sağlayan Olcan Adın’ın, Fenerbahçe’nin etkili kullandığı Gökhan Gönül ile Kuyt’a karşı savunmada etkisiz kalabilme ihtimalini düşünmeye başladı.
Hakan Balta ile Telles’in, Olcan’a göre defansif özellikleri daha iyi olduğu için Fenerbahçe’ye karşı forma giyme ihtimalleri bulunuyor.

600 bin dolarlık doping

G.SARAY yönetiminden derbi öncesi para dopingi!
Sarı kırmızılı futbolculara Fenerbahçe maçı öncesinde birikmiş galibiyet primlerinin tutarı olarak tam 600 bin dolar ödeme yapıldı.
Para, dün itibariyle futbolcuların hesaplarına yatırıldı.

Haberin Devamı

Melo Brezilya’da

GEÇİRDİĞİ bel fıtığı ameliyatı nedeniyle en az 2 ay sahalardan uzak kalacak ve derbide yokluğu hissedilecek olan Felipe Melo, iki haftalığına Brezilya’ya gitti.
Ülkesinde Galatasaray Sağlık Kurulunun kendisine verdiği programı uygulayacak yıldız oyuncunun 3 hafta sonra salon çalışmasına başlayacağı ve en az 6 hafta sonra topla çalışmalara başlayabileceği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!