Galatasaray'ın hedefi Demba Ba

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayın hedefi Demba Ba
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2012 10:13

Galatasaray'da Fatih Terim'in "forvete 2 takviye istiyorum" şeklindeki raporunun ardından çalışmalara başlayan yönetim, forvet için gözünü Ada'ya dikti.

Haberin Devamı

Teknik direktör Fatih Terim'in listesinde, Newcastle United formasıyla bu sezon 16 gol atarak müthiş bir çıkış yapan Demba Ba yer alıyor. Senegal ve Fransız pasaportu taşıyan Demba Ba'nın İngiliz kulübüyle olan kontratında "7 milyon paunda serbest kalır" maddesi yer alıyor. 27 yaşında ve 1.89 boyundaki Demba Ba, üstün fiziğiyle Premier Lig'de göz kamaştırıcı bir performans sergiledi.

Oyuncunun menajeri ile temasa geçen sarı kırmızılılar, "Gelin görüşelim" mesajnı alınca harekete geçti. Başkan Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun, bir gün önce İngiltere'ye giderek, Demba Ba'nın transferi için çalışmalara başladı. Eğer görüşme sonucunda Demba Ba ikna edilirse sözleşmesindeki rakam sarı-kırmızılıların transfer bütçesi için sorun teşkil etmiyor.

Haberin Devamı

Ünal Aysal yaklaşık 10 miyon euro olan Demba Ba'nın bonservisi için, futbol şubesine "olur" raporu verdi. Sarı-kırmızılı yöneticiler, Terim'in listesindeki oyuncuları büyük bir bölümünü sarı-kırmızılı renklere kazandırmak amacıyla, öncelikle Demba Ba'nın transferini bitirmeyi hedefliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!