Galatasaray'dan tribün boykotu

Güncelleme Tarihi:

Galatasaraydan tribün boykotu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2002 01:57

Mehmet Cansun ile Eşref Hamamcıoğlu dışında kalan sekiz yönetici, Kadıköy’deki maçı şeref tribününde izlememe kararı aldı. Genel Sekreter Tuncer Hunca, ‘‘Taraftarımızla aynı sıkıntıyı çekeceğiz’’ dedi.

TARAFTARIN İÇİNDE

G.Saraylı yöneticilerden cumartesi günkü F.Bahçe derbisi öncesi ilginç bir boykot kararı çıktı. Başkan Mehmet Cansun ve Eşref Hamamcıoğlu karşılaşmayı şeref tribününde izleme kararı alırken, Fatih Altaylı, Tuncer Hunca, Enis Sevil, Osman Güneri, Özer Saraçoğlu, Abdürrahim Albayrak, Özcan Çetinsoy ve Bikem Ardakoç taraftarlarının arasında yer alacak.

ÜZÜLDÜK

Genel Sekreter Tuncer Hunca, F.Bahçeli yöneticilere gösterdikleri dostluğun karşılığını alamadıkları için böyle bir karara vardıklarını belirtti. Hunca şunları söyledi: ‘‘Göreve geldiğimiz temmuz ayından bu yana F.Bahçe'ye hep yakınlık gösterdik, dost olmak istedik. Ancak onlar, bu dost elini tutmadılar. Bu dostluğun karşılığını görememek bizi üzdü.’’

GURUR VERİYOR

Derbi öncesi kendi aralarında konuşup maçı şeref tribününde izlememe kararı aldıklarını söyleyen Hunca, ‘‘Bu maçta, bizi her zaman destekleyen taraftarların içinde olmaya karar verdik. Sevinci ve üzüntüyü orada yaşayacağız. Onların çektiği sıkıntıları biz de çekeceğiz. Taraftarımızla iç içe olmak bize gurur veriyor. F.Bahçe'yi Kadıköy'de yeneceğiz’’ dedi.

KÜFÜR ETTİRMEM

Basın Sözcüsü Aziz Üstel, rahatsızlığı nedeniyle maça gitmeyeceğini belirtirken, ‘‘Sağlıklı olsam bile gitmezdim. Çünkü her zaman saygı duyduğum, yaşlı bir annem var. Maça gidip ona küfür ettirmem’’ dedi. Kaptan Bülent ise şunları söyledi: ‘‘F.Bahçeli futbolcularla çok iyi dostuz. Saha içinde birbirimizi kırabiliriz. Ancak, maç bitince her şey unutulur.’’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!