Galatasaray'da Riad Bajic iddiası!

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayda Riad Bajic iddiası
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2016 12:51

Bosna Hersek basını Galatasaray ile ilgili flaş bir transfer iddiası ortaya attı. Aykut Kocaman'ın çalıştırdığı Atiker Konyaspor’un Boşnak forveti Riad Bajic'in, sarı kırmızılı kulübün gündeminde olduğu ileri sürüldü. Haberde sarı-kırmızılıların 22 yaşındaki futbolcuya karşılık Norveçli Linnes artı 2 milyon Euro teklif edeceği ileri sürüldü.

Haberin Devamı

Galatasaray'da forvet arayışları sürüyor... Dünyanın dört bir yanında gelen scout raporlarını değerlendiren sarı-kırmızılı takımla ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Bosna-Hersek'te yayın yapan bazı basın kuruluşları, Galatasaray'ın Atiker Konyaspor'da başarılı bir sezon geçiren Riad Bajic ile yakından ilgilendiğini sayfalarına taşıdı.

Haberde, sarı-kırmızılı kulübün 22 yaşındaki forveti renklerine bağlamak için Konyaspor'a önereceği teklifin ayrıntıları dahi yer aldı.

Galatasaray'ın bu sezon yeşil-beyazlı formayla 17 maçta 9 gol atıp 1 de asist yapan golcü futbolcu için, Norveçli sağ bek Martin Linnes artı 2 milyon Euro önereceği iddia edildi.

SIGTHORSSON SABIRLARI TAŞIRDI
Sezon başında Eren Derdiyok'a alternatif olarak Fransa'nın Nantes kulübünden kiralanan İzlandalı golcü Kolbeinn Sigthorsson yönetimin sabrını taşırdı. Büyük umutlarla alınan ancak milli takım kampında sakatlanan golcü oyuncunun bir türlü iyileşmemesi 26 yaşındaki forvetin, gözden düşmesine neden oldu.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı yönetimin, kariyeri boyunca futbolundan daha çok sakatlıklarıyla gündeme gelen bu oyuncuyla yollarını ayırıp çok yönlü bir forvet almayı planladığı ifade ediliyor.

OUMAR NIASSE DE GÜNDEMDE
Bu arada sarı-kırmızılı kulübün, adı sezon başında da gündeme gelen Premier Lig ekibi Everton'un Senegalli golcüsü Oumar Niasse ile de ilgilendiği ileri sürüldü.
Everton'un Hollandalı teknik direktörü Ronald Koeman tarafından kadro dışı bırakılan ve kendisinden kulüp bulması istenen Senegalli forvetin Galatsaaray'a gelmeye sıcak baktığı ifade ediliyor. (Yeni Şafak)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!