Galatasaray'da eksikler korkutuyor

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayda eksikler korkutuyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2012 12:15

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında yarın Kayserispor'u ağırlayacak Galatasary, son haftalardaki şanssızlığını kırma peşinde.

Son 5 resmi maçında 2 yenilgi ve 3 beraberlik alarak galibiyetle tanışamayan “Cim Bom”, seyircisi önünde Kayserispor'u yenerek hem kötü gidişine son vermek hem de moral kazanmak istiyor.

Son galibiyetini ligin 5. haftasında Akhisar Belediyespor'a karşı 3-0'lık skorla alan sarı-kırmızılılar, ardından yaptığı Orduspor (0-2), Braga (0-2), Eskişehirspor (1-1), Gençlerbirliği (3-3) ve Cluj (1-1) maçlarında taraftarının yüzünü güldüremedi.

Kayserispor ise Hırvat teknik adam Robert Prosinecki idaresinde çıktığı ilk maçında kendi seyircisi önünde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 1-0 kaybederken, Galatasaray karşısında alacağı puanlarla ligin alt sıralarından kurtulmaya çalışacak.

Eksikler korkutuyor

Sakatlığı nedeniyle sezonun ilk yarısını kapatan Tomas Ujfalusi ve 11 maçlık cezası devam eden Engin Baytar'ın yokluğunda peş peşe gelen sakatlıklar, Kayserispor maçı öncesi Galatasaray teknik heyetini sıkıntıya sokuyor.

Eksikler arasına, son yapılan Cluj maçında sakatlık geçiren ve yeniden sahalara dönmesinin 6 haftayı bulabileceği öğrenilen Johan Elmander de katılırken, yine sakatlıkları bulunan Felipe Melo, Semih Kaya ve Sercan Yıldırım'ın ise Kayserispor maçına yetiştirilmesine çalışılıyor.

Galatasaray, Kayserispor maçının hazırlıklarını bu akşam Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla tamamlayacak.
Türk Telekom Arena'da yapılacak ve saat 19.00'da başlayacak Galatasaray-Kayserispor mücadelesini, hakem Cüneyt Çakır yönetecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!