Galatasaray'da bu kaçıncı skandal!

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayda bu kaçıncı skandal
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2015 15:07

Galatasaray Kulübü, 2010-11 sezonu şampiyonluğuna dair Alex de Souza'nın daha önce yalanladığı bir tweeti 'gerçek' zannederek Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a 'şike' göndermesi yaptı. Bu inanılmaz hata sarı kırmızılı kulüpte daha önce yaşanan skandalları akıllara getirirken, sosyal medyada çarpıcı yorumlar yapıldı: "Alex sağla attı, kafayla, attı, solla attı, rövaşata attı, uzaktan attı her türlü gol attı. Şimdi taaaa Brezilya'dan attı."

Haberin Devamı

Galatasarayda bu kaçıncı skandal
1-) DÜNYA YILDIZI RIBERY 100 BİN DOLAR YÜZÜNDEN KAÇTI

Tarih: 1 Temmuz 2005
2004-05 sezonunda ara transferde Metz’den 2.5 milyon Euro’ya alınan Franck Ribery, performansıyla lige damga vurdu. Marsilya, G.Saray’a 7 milyon Euro teklif etti ama reddedildi. Ribery, 100 bin dolarlık alacağı zamanında ödenmeyince sözleşmesini tek taraflı fesh edip Marsilya’ya bedava imza attı. Fransız, 2 sezon sonraysa 25 milyon Euro’ya Bayern Münih’e satıldı.

Galatasarayda bu kaçıncı skandal
2-) TUFAN ERSÖZ FORMALI CEMAL NALGA

Haberin Devamı

Tarih: 18 Kasım 2009
2008-09 sezonu öncesi oynanan hazırlık maçında kavga eden basketbolcu Cemal Nalga, 5 maç ceza almıştı. Galatasaray, Almanya’daki bir turnuvada Nalga’ya Tufan Ersöz’ün formasını giydirip sahaya sürdü. Olayın patlak vermesiyle Cemal Nalga 2 yıl ceza alırken, sarı kırmızılı takım da basketbol ligindeki oynadığı 4 maçta yenik sayılma cezasına çarptırıldı.

Galatasarayda bu kaçıncı skandal
3-) HAJROVIC’DE 3.5 MİLYON EURO UÇTU

Tarih: 11 Temmuz 2014
Ribery olayının bir benzeri yaşandı. Sarı kırmızılılar ara transferde 3.5 milyon Euro’ya aldığı Hajrovic, taksitleri geciktiği için sözleşmesini tek taraflı feshedip bedavaya Werder Bremen’e imza attı. 400 bin Euro’luk alacağındaki gecikme için FIFA’ya başvuran Hajrovic, 4.8 milyon Euro erken fesih tazminatı istedi. G.Saray bu parayı ödemedi ama bonservis parası da boşa gitti.

Galatasarayda bu kaçıncı skandal

4-) 2.4 MİLYON EURO HARCANDI, 1 DAKİKA OYNAYAMADI

Tarih: 31 Ağustos 2015
Borussia Dortmund’dan transferin son günü transfer edilen Kevin Grosskreutz’un FIFA’nın TMS Sistemi’ne (Oyuncu eşleştirme) gönderdiği evraklarda imza eksik olduğu için transfer resmiyet kazanamadı. Yapılan itirazlar da sonuç vermeyince Alman oyuncuya lisans çıkmadı. Grosskreutz, bu yüzden ocak ayına kadar sadece idman yapıp beklemek zorunda kaldı. Skandal bununla da bitmedi ve Alman futbolcu geçtiğimiz hafta Galatasaray'dan ayrılmak istediğini açıkladı.

Haberin Devamı

FUTBOLSEVERLER ALEX DE SOUZA SKANDALI İÇİN NE DEDİ?

@Esroo1907
Size göre Alex 100 dolar için 100 takla atar ama bize göre Alex Brezilya'dan Galatasaray'a gol atar

@FenerWorld
Alex'ten kıtalararası gol!

@gfbdergi
Alex hala gol atmaya devam ediyor

@SporGundemi35
Alex de Souza'nın kariyerinde Galatasaray'a 9 golü vardı. 10.'yu da az önce attı.

@simerazzi
Alex akşam 90'a takmış hiç söylemiyonuz.

@EmelDilmen
Ben Alex'i akıllı birşey sanıyordum. Meğerse onun da bir şeyden haberi yokmuş. Açsın UEFA ve CAS kararlarını okusun bir zahmet.

@eskatalogya
Alex De Souza kendine yakışanı yapmış Galatasaray'a ta Brezilya'dan bir kez daha gol atmıştır

@muratpacaci
Günaydın. Bugün kendimi, Brezilya'da olmasına rağmen hala galatasaraya gol atan Alex gibi hissediyorum

Haberin Devamı

@kmlbilgin
Alex sağla attı, kafayla, attı, solla attı, rövaşata attı, uzaktan attı her türlü gol attı. Şimdi taaaa Brezilya'dan attı

@nafiyegns11
Alex Brezilya'dan bir vuruyor, sesi Florya'dan duyuluyor be efsane

@turhanerbas
Galatasaray'ın Alex hakkında söylediğini iddia ettiği sözler gerçekten komik ve mesnetsiz. İlkokul çocuğuna söylesen inanmaz. Trollenmişler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!