Galatasaray'da 4 yolcu

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayda 4 yolcu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2012 12:48

Sarı-kırmızılı takımda yeni sezon kadrosuna yer almayacak futbolcular belli oldu.

Haberin Devamı

Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı, 2012-2013 sezonu öncesi hazırlık kampı için Avusturya'ya gitti.

HEPSİ GİTTİ CULIO KALDI

Türk Hava Yolları özel seferiyle saat 14:30'da Münih'e hareket eden sarı-kırmızılı takım, daha sonra kara yoluyla Avusturya'nın Bad Haring bölgesine geçerek kamp yapacağı otele yerleşecek.

Galatasaray kafilesinde Ufuk Ceylan, Eray İşcan, Çağlar Birinci, Gökhan Zan, Ceyhun Gülselam, Aydın Yılmaz, Albert Riera, Tomas Ujfalusi, Hakan Balta, Yekta Kurtuluş, Mertan Caner Öztürk, İsmail Berk Ünsal, Emre Çolak, Sabri Sarıoğlu, Necati Ateş, Sercan Yıldırım, Umut Bulut, Emmanuel Culio ve Semih Kaya yer alırken; izinli oyunculardan Emmanuel Eboue, Dany Nounkeu, Engin Baytar ve Selçuk İnan 10 Temmuz'da, Fernando Muslera ve Johan Elmander 11 Temmuz'da, Milan Baros ise 17 Temmuz'da kampa katılacak.

Haberin Devamı

Sağ ayak küçük parmağında çatlak bulunan Yiğit Gökoğlan, ilk etap kamp kadrosunda yer alamayacak. Yiğit, yeni sezon hazırlıklarına kendisi için hazırlanan özel program dahilinde Florya Metin Oktay Tesisleri’nde devam edecek.

Kamp kadrosunda bulunmayan Mehmet Batdal, Serkan Kurtuluş, Kazım Kazım ve Juan Pablo Pino'yla ise teknik direktör Fatih Terim özel bir toplantı yaparak, konuyla ilgili bilgi ve düşüncelerini kendileri ile direkt paylaştı.

Bad Haring bölgesinde 15 Temmuz Pazar gününe kadar çalışmalarını sürdürecek Galatasaray'ın, kamp döneminde iki hazırlık karşılaşması yapması planlanıyor.

ALBAYRAK: MELO TRANSFERİNDE HER ŞEY YOLUNDA

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, havalimanında yaptığı açıklamada, geçen yıl olduğu gibi yine aynı yerde kamp yapacaklarını belirterek, iyi bir çalışma dönemi geçmesini ümit ettiğini söyledi.

Sarı-kırmızılı kulübün yönetim kurulu üyesi Abdurrahim Albayrak ise “Geçen sene de ilk kampı Avusturya'da aynı mekanda yapmıştık ve bize uğurlu gelmişti. Bu sene de inşallah iyi bir dönem geçirip, Türkiye'ye döneceğiz” diye konuştu.

Transfer çalışmalarına da değinen Albayrak, “Geçen sene önemli transferlerimiz hep kamplarda oldu. Transferde acele etmemek lazım. İnşallah yeni arkadaşlarımız orada aramıza katılır ve beraber Türkiye'ye döneriz” dedi.

Albayrak, Felipe Melo'nun durumunun sorulması üzerine ise “Hiçbir problem yok, her şey yolunda” demekle yetindi.

FLORYA'DA SON ANTRENMAN
 
Galatasaray, Avusturya kampı öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki son çalışmasını gerçekleştirdi.

Sarı-kırmızılıların sabah antrenmanı düz koşuyla başladı. İki gruba ayrılan Galatasaraylı futbolculardan bir grup dar alanda pas çalışması, diğer grup ise düz koşu yaptı. Ardından bir grup dar alanda çift kale maç yaparken, diğer grup çalışmalarına düz koşuyla devam etti. Gruplar daha sonra aralarında yer değiştirdi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın yeni transferi Umut Bulut da sabah antrenmanına katıldı. Çalışmaya izinli olan Johan Elmander, Milan Baros, Emmanuel Eboue, Selçuk İnan, Engin Baytar, Dany Nounkeu ve Fernando Muslera yer almadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!