Felipe Melo, Galatasaray’a dönmek istiyor

Güncelleme Tarihi:

Felipe Melo, Galatasaray’a dönmek istiyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2016 16:14

Geçen yaz, İtalya’ya gitmek istediğini belirterek Inter Milan’la anlaşan Felipe Melo, Galatasaray’a dönmek istiyor.

Haberin Devamı

Brezilyalı futbolcuya en yakın isimlerden bir tanesi olan Ümit Akbulut, “Melo Galatasaray’ı çok özledi” dedi.

TEKLİF GELİRSE 2 DAKİKA DÜŞÜNMEDEN DÖNER
Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Akbulut, “Felipe Melo İtalya’da profesyonel futbol hayatını sürdürüyor. Çok mutlu mu(?). Mutludur; ancak Türkiye’deki kadar değildir.

Türkiye’de oynamak onunu için çok farklı. Galatasaray’la ilgili bir her fırsatta sosyal medyada paylaşımda bulunuyor. (Fener ağlama. Cimbom. Evet. Hadi!) Kendi oynadığı dönemdeki fotoğrafları kullanıyor.

Galatasaray’daki günlerini unutamıyor. Teklif gelirse bence 2 dakika düşünmeden Galatasaray’a döner. Bir teklif olursa Melo döner. Bana, “Galatasaray’ı, sarı kırmızıyı özlüyorum’ dedi. Dönmeyi gerçekten çok istiyor” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

RONALDINHO İSTANBUL’A GELİYOR
Yakın zamana kadar sürekli Türk takımlarının transfer gündeminde yer alan, dünyaca ünlü futbolcu Ronaldinho’yla İstanbul’da futbol okulu açmaya hazırlanan Ümit Akbulut, “Ronaldinho artık aktif futbolu bırakma aşamasında.

Bundan böyle profesyonel futbol oynamayı düşünmüyor. İstanbul’da bir futbol okulu açacağız. Bu konuda bir ortaklığımız var: Ronaldinho Futbol Okulu. Kendisini önümüzdeki günlerde İstanbul’a gelecek. Futbol okuluna yer bakmak için. Şu anda Hadımköy’de bir yer var. Hadımköy bize çok yakın. İstanbul’un içi çok dolu, Hadımköy’de daha uygun mekânlar var. Ronaldinho geliyor ve futbol okulu açıyor” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!