Galatasaray'a 2 müjde! "Satılık listesindeler"

Güncelleme Tarihi:

Galatasaraya 2 müjde Satılık listesindeler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2015 14:32

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Younes Kaboul ve Vlad Chiriches'in satılık listesine konulduğu bildirildi.

Haberin Devamı

Kadrosunu son olarak Fransız sol bek Lionel Carole için güçlendiren Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun raporu doğrultusunda bir de stoper aranırken gündemde 2 Tottenhamlı oyuncu bulunuyor.

Londra'da temaslarda bulunan sarı-kırmızılı idareciler Younes Kaboul'ün transferi için mesai harcarken, (o habere buradan ulaşabilirsiniz) Ada basını Tottenham'da gözden düşen Romanyalı stoper Vlad Chiriches'in de Galatasaray'a gelebileceğini iddia ediyordu. (Chiriches iddiası için TIKLAYIN)

Ada basınından son gelen iddiaya göre, Galatasaray'ın radarında bulunan Younes Kaboul ve Vlad Chiriches, Tottenham'da satılık listesine konuldu.

1 TRANSFER İÇİN...

Southampton'dan Morgan Schneiderlin'in transfer edilmesini isteyen menajer Mauricio Pochettino; Vlad Chiricheş, Younes Kaboul, Federico Fazio, Benjamin Stambouli, Emmanuel Adebayor ve Andros Townsend'in satılabileceğini bildirdi. Başkan Daniel Levy de yapılacak transferler öncesinde ellerinden çıkarmaları gereken oyuncular olduğu ve daha sonra rotanın yapılacak takviyelere kırılabileceğini kaydetti.

Haberin Devamı

Öte yandan Galatasaray'ın hem Kaboul hem de Chiriches için 5 milyon euroluk bir bonservis bedeli belirlediği ancak, Rumen stoper için gelen ilk teklifin reddedildiği öne sürüldü.

Ada basını ayrıca Toby Alderweireld transferi sonrası Pochettino'nun savunmanın ortasında bu oyuncuyla birlikte Jan Vertonghen'i kullanacağını bildirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!