Galatasaray yine Arda’yı bekliyor

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray yine Arda’yı bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2015 23:05

İspanya Futbol Federasyonu, Arda’nın hazırlık maçlarında oynamasına da yasak getirince, Ocak 2016’ya kadar kiralama planını yeniden uygulamaya koyan sarı kırmızılılar, Barcelona’nın vereceği izne odaklandı.

Haberin Devamı

9 Temmuz’da gizlice yürütülen ‘kiralama girişimi Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique’ye takıldı ancak İspanya Federasyonu’nun yeni kararı, Arda’nın G.Saray’a dönme olasılığını yine gündeme getirdi.
Barcelona’ya transfer olan Arda Turan’ın menajeri Ahmet Bulut ile G.Saray Başkanı Dursun Özbek, Point Otel’de 9 Temmuz’da gizlice bir araya gelmişti. Özbek, Arda için Bulut’a mesajını iletip, “Onu takımımızda yeniden görmek istiyoruz” demişti. Bulut’un yanıtı, “Barcelona izin verirse Arda ile konuşacağım” oldu.

TRANSFER YASAĞINDA YENİ BOYUT

Ancak Katalan kulübünün kararı bıraktığı Luis Enrique, Arda’nın kiralanmasını ‘Hazırlık maçları ve antrenmanlarda takıma alışmalı’ diyerek veto edince G.Saray’ın isteği gerçekleşmedi.. Umutlandıran gelişme ise geçtiğimiz gün yaşandı. İspanya Federasyonu, Barça’nın cezası nedeniyle Ocak 2016’ya kadar oynayamayacak Arda’nın hazırlık maçlarında oynamasını da yasakladı.

Haberin Devamı

KAMP SONRASI GÖRÜŞME

Bunun üzerine Arda’nın başka bir kulübe kiralanma ihtimali yeniden gündeme geldi. Barcelona’nın Amerika’daki kampına katılacak olan Arda’nın kiralanması konusunu menajeri Ahmet Bulut, kamp sonrasında yeniden Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique ile görüşecek. Kulüpten izin çıkar, Arda da, “Tamam” derse, Galatasaray’da büyük buluşma gerçekleşecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!