Galatasaray transfer haberleri taraftarları heyecanlandırmaya devam ediyor!

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray transfer haberleri taraftarları heyecanlandırmaya devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2017 10:33

Galatasaray'da taraftarlar transfer haberleri konusunda yakın takibini sürdürüyor. Kadrosundaki eksiklikleri yapacağı transferlerle kapatmaya çalışan sarı kırmızılılar, savunmaya yapacağı takviyeler ile transfer dönemini sürdürmeyi planlıyor. Galatasaray transfer haberleri ile takımlarına yapılacak olan takviyeleri takip eden taraftarlar, son olarak öne sürülen Maicon iddiasını ele aldı. İşte, Galatasaray transfer haberleri ve detayları

Haberin Devamı

Galatasaray transfer haberlerinde haftayı hareketli iddialar ile geçirdi. Sarı-kırmızılılar finansal fair play kuralları dahilinde eksikleri olan bölgelere transfer girişimlerini sürdürüyor. Peki Galatasaray transfer haberlerinde hangi isimlerin adı geçiyor? İşte Galatasaray transfer haberlerinde gündeme gelen oyuncular

CİMBOM'DA HEDEF BREZİLYA

Galatasaray’da stoper bölgesine takviyeler Ahmet Çalık’la sınırlı kalmayacak. Palmeiraslı Vitor Hugo’dan yüksek maliyeti yüzünden vazgeçen Cim-Bom, Ahmet Çalık’ın transferine karşın Brezilya’dan bir defans oyuncusunun işini bitirmek üzere.

Adı gizlenen bu futbolcunun Sao Paulo’da forma giyen Maicon Pereira Roque olduğu ortaya çıktı. Uzun yıllar Porto’da forma giyen 28 yaşındave 1.91 metre boyundaki Brezilyalı futbolcuyla ilgili temasların olumlu gittiği bildirildi. Hava hakimiyeti ile dikkatleri üzerine çeken Sambacı stoper dışında sağbek olarak da oynayabiliyor.

Haberin Devamı

Ahmet Çalık Galatasaray'da

Galatasaray, Ahmet Çalık'ın transferi için Gençlerbirliği ile anlaşma sağladı. Galatasaray, Garry Rodrigues'in ardından ikinci transferini yaptı... Sarı kırmızılılar, Gençlerbirliği'nin milli stoperi Ahmet Çalık için kırmızı siyahlı kulüple anlaşmaya vardı. Galatasaray, genç futbolcu için Başkent kulübüne 2.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Futbolcuyla da 4.5 yıllık sözleşme imzalayacak.Sarı kırmızılıların Ahmet Çalık'a yılda 900 bin Euro ödeyeceği bildirildi.

Galatasaray transfer haberleri taraftarları heyecanlandırmaya devam ediyor

İLHAN CAVCAV AÇIKLADI
Ahmet Çalık'ın transferini açıklayan isim, Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav oldu. Cavcav, 22 yaşındaki stoperin transferi için görüşmelerin uzun zamandır sürdüğünü hatırlatarak, "Milli futbolcumuz Ahmet Çalık’ın transferi konusunda Galatasaray ile el sıkıştık. Galatasaray, altyapımızdan yetişen Ahmet Çalık’ın bonservisi için 2,5 milyon Euro ödeyecek. Gençlerbirliği, sadece altyapısından yetiştirdiği futbolcularla ayakta kalmıyor, aynı zamanda Türk futboluna da hizmet etmeye devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

GALATASARAY'IN YENİ TRANSFERİ AHMET ÇALIK KİMDİR?
22 yaşında ve 1.84 metre boyundaki Ahmet Çalık, Gençlerbirliği altyapısında yetişti. 2013 yılında A takıma çıkan genç futbolcu, bu sezon kırmızı siyahlı formayla 17 resmi maça çıktı ve 1 asist yaptı. U16 seviyesinden itibaren bütün yaş gruplarında milli formayı giyen Ahmet Çalık, 7 kez A Milli Takım'da oynadı.

Galatasaray'dan Beşiktaş'a dev transfer çalımı!

Ligin ikinci yarısına daha güçlü girmek için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, stoper pozisyonu için yeni adayını belirledi. Sarı kırmızılılar, Beşiktaş'ın da transfer gündeminde olan Vida için teklif yapmaya hazırlanıyor

Savunmaya takviye yapmak isteyen Galatasaray, Dinamo Kiev forması giyen

Galatasaray transfer haberleri taraftarları heyecanlandırmaya devam ediyor

’yı gündemine aldı. Sarı-kırmızılılar, Hırvat stoperin transfer şartlarını görüşüyor.

Haberin Devamı

Ahmet Çalık ve Vitor Hugo transferleri için görüşmeleri sürdüren sarı kırmızılılar, Domagoj Vida’yı da gündemine aldı. Yönetim, menajerler vasıtasıyla Hırvat stoper için nabız yokladı. Dinamo Kiev'de forma giyen 27 yaşındaki oyuncunun bonservis bedeli yaklaşık 6 milyon Euro.

İSTİKRARI İLE DİKKAT ÇEKİYOR
Galatasaray Yönetimi, Hırvat stoper Vida için girişimlerini hızlandırıp savunmayı güçlendirmek amacında. 2012-13 sezonundan beri Dinamo Kiev forması giyen Vida, bu sezon istikrarlı performansıyla dikkat çekti.

Deneyimli stoper, Beşiktaş'ın da yer aldığı Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda 6 maçta da oynadı. Vida, Ukrayna Ligi'nde 16 maç, Ukrayna Kupası ve Ukrayna Süper Kupası'nda ise 1'er maç forma giydi. 27 yaşındaki stoper, Beşiktaş'ın da transfer listesinde yer alıyordu. (NTV Spor)

Haberin Devamı

Hürriyet'in Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük, Elif Altındağ'ın sunduğu programda, sarı kırmızılı kulübün transfer gündemindeki isimleri açıklarken önemli detaylara değindi. Küçük'ün verdiği bilgiler şöyle:

HUGO TRANSFERİ YATIYOR...
Sarı kırmızılılar, Lukas Podolski'nin Çin'e transfer olması durumunda Vida için ciddi girişimlerde bulunabilecek. Ahmet Çalık için Gençlerbirliği'ne 2 milyon Euro’luk teklif yapan yönetim, önümüzdeki günlerde yeni bir teklifle kırmızı-siyahlı kulübün kapısını çalacak. Palmeiraslı Vitor Hugo’nun ise Avrupa'nın birçok kulübünden transfer teklifi alması ve yaklaşık 7 milyon Euro’ya varan bonservisi; şu an transfer için engel oluşturuyor.

Haberin Devamı

Galatasaray transfer haberleri taraftarları heyecanlandırmaya devam ediyor

VİTOR HUGO'NUN BONSERVİSİ 3 ORTAKLI
Vitor Hugo için sıkıntı şu. Aslında Galatasaray bu futbolcu ile 1.5 milyon Euro karşılığında el sıkışmıştı. Ancak Hugo’nun bonservisi deyim yerinde ise önemli bir krize neden oldu. Galatasaray bu transfer için halen şansını zorluyor. Çünkü oyuncu Brezilya’nın en iyi stoperi olarak gösteriliyor. Fakat Hugo’nun bonservisi tam 3 ortaklı. Bonservisinin yüzde 50’si kulübü Palmerias’ta. Yüzde 30’u eski kulübü Tombense’de. Yüzde 20’si ise sponsor firmada. Bu yüzden bonservis problemi halen çözülemiyor. Lombaerts Zenit’te forma giyen oyuncu da Galatasaray’a teklif edildi. Ancak Galatasaray 32 yaşına giren futbolcunun yaşı nedeni ile transferi veto etti.

Galatasaray transfer haberleri taraftarları heyecanlandırmaya devam ediyor

DORIA YENİDEN GÜNDEME GELDİ

Ara transfer döneminde stoper takviyesi yapacak olan Galatasaray’a teklif edilen isimlerden biri de Doria… Marsilya’da forma giyen Brezilyalı stoper Galatasaray’a menajerler tarafından önerildi. 2019 yılına kadar Marsilya ile kontratı olan futbolcu, Galatasaray’a 1.5 yıllığına kiralık olarak önerildi. Doria, Marsilya forması ile Fransa Liginde 12 maçta forma giydi. Galatasaray yönetimi şimdi bu transferi görüşüyor ve masadaki alternatiflerden biri de Doria… Doria, 2015 yılında da Galatasaray’ın gündemine gelmişti.

 

Garry Rodrigues bu hafta ayağının tozu ile Konyaspor maçında ilk 11'de sahaya çıkacak. Bruma ve Yasin'in kart cezalısı olması nedeni ile Riekerink, Rodrigues'e şans verecek.

Galatasaray transfer haberleri taraftarları heyecanlandırmaya devam ediyor

MESSIAS VETO EDİLDİ
Manoel Messias Beşiktaş’a da önerilmişti. Ancak Galatasaray bu ismin transferine de, hava toplarında etkili olmadığı gerekçesi ile veto etti.

VİDA İÇİN 8 MİLYON EURO
Vida, Galatasaray taraftarlarının istediği stoperlerden biri idi. Galatasaray düşündü, girişimde bulundu. Ancak Dinamo Kiev Kulübü, Galatasaray’dan 8 milyon Euro bonservis bedeli istedi.

Galatasaray transfer haberleri taraftarları heyecanlandırmaya devam ediyor

DROGBA VE TORRES OLMAYACAK
Galatasaray, Podolski Çin’e giderse forvet transferi yapacak. Sarı kırmızılıların kapısını menajerler forvet alternatifleri ile de çalışıyor. Drogba birçok kişi tarafından Galatasaray’a önerildi. Monrtreal takımında forma giydiği son maçları izlendi. Ancak Drogba ilerleyen yaşı ve eski gücünün çok uzağında olduğu için düşünülmedi. Tores de gündeme geldi ancak onun da performansının çok düşük olduğu kararına varılarak ismi gündeme alınmadı. Pato ise gece hayatı nedeni ile transferine soğuk bakıldı.

PODOLSKİ İÇİN 10 GÜN SÜRE
Podolski konusunda Çin Kulübüne 10 gün süre verildi. Galatasaray bonservis bedeli olarak istediği rakamı zaten iletti: 7.5 milyon Euro… Eğer Beeijing Gouan Kulübü 10 gün içinde bu transferi bitiremezse Galatasaray Podolski’nin gidişine izin vermeyeceğini de iletti

 

 

BAKMADAN GEÇME!