Galatasaray – Torku Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray – Torku Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2016 10:36

Spor Toto Süper Lig 20. hafta karşılaşmasında Galatasaray evinde Torku Konyaspor’u ağırlayacak. Merakla beklenen karşılaşma öncesinde her iki takımın da hazırlıkları devam ediyor. Peki, Galatasaray – Torku Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Ligde son olarak Kayserispor’la karşı karşıya gelen Torku Konyaspor, evinde gerçekleşen müsabakadan 1 – 0’lık galibiyetle ayrılmıştı. Galatasaray ise Osmanlıspor deplasmanında oynadığı maçtan 3 – 2 mağlup ayrılmıştı.

GALATASARAY – TORKU KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

6 Şubat 2016 Cumartesi günü saat 19:00’da Türk Telekom Arena Stadı’nda gerçekleşecek olan Galatasaray – Torku Konyaspor karşılaşması Lig TV ekranlarından naklen yayınlanacak.

GALATASARAY – TORKU KONYASPOR MUHTEMEL 11’LER

Cumartesi akşamı gerçekleşecek olan Galatasaray – Torku Konyaspor muhtemel 11’leri ise şu şekilde;

Galatasaray muhtemel 11: Fernando Muslera, Hakan Balta, Martin Linnes, Aurelien Chedjou, Ryan Donk, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Olcan Adın, Sinan Gümüş, Burak Yılmaz, Umut Bulut

Haberin Devamı

Torku Konyaspor muhtemel 11: Kaya, Skubic, Selim, Vukovic, Mehmet Uslu, Holmen, Ali Çamdalı, Ömer Ali, Meha, Halil İbrahim, Bajic

GALATASARAY 20. HAFTA MÜCADELESİ İÇİN HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Evinde Torku Konyaspor’u ağırlayacak olan Galatasaray Cumartesi günü gerçekleşecek olan müsabaka için hazırlıklara başladı.

Geçtiğimiz gün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın bir bölümü basına açık yapıldı. Isınma hareketleriyle idmana başlayan Sarı Kırmızılılar, ısınma hareketlerinin ardından beşerli gruplara ayrılarak koşu ve ardından kuvvet çalışması yaptı.

İdmanın basına kapalı bölümünde ise toku Konyaspor karşılaşmasının taktik çalışmalarının sürdürüldüğü bilgisi verildi. Sakatlığı nedeniyle 1 aydır Almanya’da tedavi gören Lukas Podolski’nin antrenmanda takımla beraber çalıştığı görülürken, sakatlıkları bulunan Jason Denayer, Semih Kaya ve Hamit Altıntop çalışmalarını takımdan ayrı bir şekilde gerçekleştirdi.

Teknik adam Mustafa Denizli’nin Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Lazio'yu izlemek için Roma’ya gideceği bilgisi de verildi.

TORKU KONYASPOR DA GALATASARAY MAÇI İÇİN HAZIRLANIYOR

Dün sabah saatlerinde deplasmandaki Galatasaray karşılaşması için hazırlıklarını devam ettiren Torku Konyaspor, teknik direktör Aykut kocaman yönetiminde idmana başladı. İlk 15 dakikası basına açık bir biçimde gerçekleştirilen antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan T.Konyaspor oyuncuları sonrasında gruplar halinde pas çalışması yaptı.

Haberin Devamı

Sonrasında basına kapalı bir biçimde antrenmanı sürdüren Yeşil Beyazlıların Galatasaray maçı için taktik çalışması yaptığı öğrenildi.

AYKUT KOCAMAN’DAN ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI HAKKINDA AÇIKLAMALAR

Antrenman öncesinde Ziraat Türkiye Kupası ile alakalı bazı açıklamalarda da bulunan teknik adam Aykut Kocaman, çeyrek final maçında eşleştikleri Beşiktaş'ın güçlü bir takım olduğunu dile getirerek, Beşiktaş’ın gücünü bildiklerini, ancak futbolun kağıt üzerinde değil sahada oynanan bir oyun olduğunu söyledi.

Çeyrek final eşleşmelerinin 8 takım için de hayırlı olmasını dileyen Aykut Kocaman, Beşiktaş’ın ligdeki şampiyonluk adaylarından olduğunu ve aynı zamanda kupayı da istediğini belirterek, Avrupa kupalarından elendikten sonra iki ligde de Beşiktaş’ın başarılı olmak istediğini söyledi. Torku Konyaspor açısından eşleşmeyi değerlendiren Aykut Kocaman, maç zorluğunun biraz daha yüksek olacağını bildiklerini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!