Galatasaray Tolga Ciğerci'nin peşinde

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray Tolga Ciğercinin peşinde
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2016 16:12

Galatasaray, Almanya'nın Hertha Berlin Kulübü'nde forma giyen Tolga Ciğerci'nin transferi için çalışmalara başladı ve resmi teklif yaptı.

Haberin Devamı

Galatasaray yönetimi, transferde rotayı bu kez Almanya'ya çevirdi.

Yaklaşık bir aydır bu ülkede forma giyen gurbetçi futbolcuları tarayan teknik direktör Jan Olde Riekerink, Hertha Berlin'den Tolga Ciğerci'yi beğendi ve bu oyuncu için resmi teklif yapıldı.

Kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Tolga için 2.5 milyon Euro teklif edildiği öğrenilirken, transferin bitmesinin an meselesi olduğu belirtildi.

Tolga Ciğerci'nin menajeri Kadir Doğan ise yaptığı açıklamada, "Hertha Berlin sözleşme yenilemek istiyor ama biz istemiyoruz. Tolga, daha büyük takımlarda oynamak istiyor. Galatasaray'ın teklifi var ama ne olacağını hep birlikte göreceğiz" dedi.

24 yaşında ve 1.85 metre boyundaki Tolga Ciğerci geçen sezon Hertha Berlin formasıyla 21 resmi maça çıkarken, 2 asist yaptı. Gençler seviyesinde Almanya Milli Takımı forması giyen Tolga, A milli takım tercihini Türkiye'den yana kullanmıştı.

Haberin Devamı

Galatasaray daha önce Serdar Aziz ile Emrah Başsan'ın resmen renklerine bağlarken, Lucas Leiva ve Eren Derdiyok'un transferlerini imza aşamasına getirmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!