Galatasaray, Real Madrid'den daha aşağıda bir takım değil

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray, Real Madridden daha aşağıda bir takım değil
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2014 13:45

Galatasaray'ın Gremio'dan kadrosuna kattığı sol kanat oyuncusu Alex Telles, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı takıma transfer olarak rüyasını gerçekleştirdiğin dile getiren Alex Telles, "Başkan ve hocam bana güvendi. Onların güveniyle buraya geldim. Brezilya'da futbol daha farklı olabilir ama kendime göstermek istiyorum. Gremio ve Galatasaray arasında transfer geçerkeleşiyor ve herkesin mutlu olması gerekiyor. Rüyam gerçekleşti ve Galatasaray'a kavuştum. Adaptasyonum kısa sürede gerçekleşti. Beklentilerin yüksek olması normal. Bana güven en üst düzeyde olduğu için sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum" dedi.

"GALATASARAY, REAL MADRİD'DEN..."

Fenerbahçeli Cristian Baroni'nin 'Onun Real Madrid'e gitmesini bekliyorum' şeklindeki sözlerine cevap veren Telles "Galatasaray, Real Madrid'den daha aşağıda bir takım değil. Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea ile karşılaşacağız. Benim için Galatasaray'da oynamak çok önemli bir şey. Galatasaray dünyanın en önemli takımları arasında. Burada olduğum için çok mutluyum" diye konuştu.

Haberin Devamı

KORAY GÜNTER DE KONUŞTU

Galatasaray'ın Dortmund'dan transfer ettiği Koray Günter, açıklamalarda bulundu.

Açıklamalarında Drogba ce Sneijder vurgusu yapan Koray, "İnşallah takıma en kısa sürede adapte olabilirim. Benim için çok büyük bir onur, gurur. Drogba ve Sneijder ile birlikte aynı formayı giyebilmek inanılmaz bir olay. İkisini de yıllardır takip ediyorum, diğer takım arkadaşlarım ve ağabeylerim de çok büyük futbolcular. Takım olarak çok iyiyiz, benim için zor olacak. Sonuç itibariyle Almanya'dan geldim ve annem ile babam orada." dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!