Galatasaray - Medipol Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray - Medipol Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2016 15:55

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Galatasaray Medipol Başakşehir’i sahasında ağırlayacak. Ligde yükselmek için her iki takımın da hazırlıklara başladığı maçın çekişmeli olacağı tahmin ediliyor. Peki, Galatasaray - Medipol Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında Galatasaray Gaziantepspor deplasmanına konuk olmuş ve karşılaşmadan 2 – 0’lık mağlubiyetle ayrılmıştı. 3 puanı hanesine yazdıramayan ve lig yarışında geriye düşen Galatasaray’ın rakibi Medipol Başakşehir ise geçtiğimiz hafta Kayserispor ile karşı karşıya gelmiş ve maçtan 1 – 0’lık galibiyetle ayrılmıştı.

GALATASARAY – MEDİPOL BAŞAKŞEHİR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 24. hafta karşılaşmalarından olan Galatasaray – Medipol Başakşehir maçının detayları şu şekildedir;

Maç Günü: 6 Mart 2016 Pazar

Maç Saati: 16:00

Stat: Ali Sami Yen Türk Telekom Arena Stadı

Maçın Hakemleri: Özgür Yankaya, Serkan Ok, Mehmet Cem Hanoğlu

Yayın: Lig TV

GALATASARAY – MEDİPOL BAŞAKŞEHİR MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

Haberin Devamı

Pazar günü Türk Telekom Arena’da gerçekleşecek olan Galatasaray – Medipol Başakşehir maçının biletleri satışa çıktı. İşte maç bilet fiyatları ve stat görünümü;

1. Kategori - 300,00 TL

Yüzevler Yemekli - 300,00 TL

3. Kategori - 200,00 TL

4. Kategori - 150,00 TL

5. Kategori - 100,00 TL

6. Kategori - 70,00 TL

7. Kategori - 50,00 TL

8. Kategori - 40,00 TL

Misafir  - 40,00 TL

Galatasaray - Medipol Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

GALATASARAY MEDİPOL BAŞAKŞEHİR MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Akhisar Belediyespor’u eleyerek yarı finale çıkan Galatasaray Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında karşılaşacağı Medipol Başakşehir maçı için hazırlıklara başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde teknik direktör Orhan Atik yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda Akhisar Belediyespor karşısında forma giyen oyuncular yenileme çalışması yaparken, diğer oyuncular ise kondisyon çalışmalarının ardından dar alanda pas çalışması yaptı.

Galatasaray takımında sakatlıkları olan Sinan Gümüş, Aurelien Chedjou, Lionel Carole, Bilal Kısa ve Sabri Sarıoğlu’nun tedavisinin devam ettiği bilgisi verildi.

BAKMADAN GEÇME!