Galatasaray – Lazio maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray – Lazio maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2016 11:23

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk karşılaşmasında bu akşam evinde Lazio’yu ağırlayacak. Peki, Galatasaray – Lazio maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Yoluna UEFA Şampiyon Ligi ile devam etmek isteyen ancak son oynadığı Astana maçında 1 – 1’lik beraberlik yakalayarak Avrupa Liginde yarışmaya hak kazanan Galatasaray son 32 turunu başarıyla tamamlayarak son 16 turuna adını yazdırmak istiyor.

GALATASARAY – LAZİO MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Liginde karşı karşıya gelecek olan Galatasaray – Lazio maçı 18 Şubat 2016 Perşembe günü saat 22:05’te Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadında başlayacak. Karşılaşmada Michael Oliver düdük çalarken, maç Tivibu Spor ekranlarında naklen yayınlanacak.

UEFA’ya kadrosunu bildiren Sarı Kırmızılıların bu akşamki maç için belirledikleri kadrodaki isimler şunlar; Fernando Muslera, İsmail Çipe, Eray İşcan, Cenk Gönen, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Lionel Carole, Semih Kaya, Koray Günter, Tarık Çamdal, Sabri Sarıoğlu, Hamit Altıntop, Bilal Kısa, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Jose Rodriguez, Ryan Donk, Olcan Adın, Emre Çolak, Umut Bulut, Lukas Podolski, Sinan Gümüş.

Haberin Devamı

GALATASARAY – LAZİO MAÇI İÇİN BİLET FİYATLARI 100 TL’DEN BAŞLIYOR

Bu akşam ekranlara gelecek olan Galatasaray – Lazio müsabakasının biletleri satışa çıktı. 100 TL'den başlayan bilet fiyatları 125, 200, 400, 500 ve 600 TL olarak devam ediyor. 1. Kategori ve Yüzevler Yemekli kategorisinin bilet fiyatları 600 TL olarak belirlendi.

Galatasaray – Lazio maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

GALATASARAY’IN ESKİ TEKNİK DİREKTÖRÜ PRANDELLİ’DEN MAÇ ÖNCESİ TAHMİNLER

Sarı Kırmızılı takımın eski teknik direktörü Cesare Prandelli, bugün oynanacak karşılaşma öncesinde bazı açıklamalarda bulundu.

Türkiye’deki teknik direktörlük deneyimi ile alakalı konuşan Cesare Prandelli, kendisi için profesyonel açıdan güzel bir deneyim olduğuna dikkat çekerek, Galatasaray’ın başındayken iyi sonuçlar aldığını dile getirdi. Galatasaray’ın her zaman rekabeti seven bir takım olduğunu belirten Cesare Prandelli, takımın Avrupa’da oynadığı zaman taraftar desteğinin farkında olarak sahaya çıktığını söyledi.

Haberin Devamı

Galatasaray’ın Türk Telekom Arena’da iyi oynadığını, ancak deplasman maçlarında daha az agresif olduğunu söyleyen Cesare Prandelli, Lazio’nun tur şansının daha yüksek olduğunu düşündüğünü ifade etti. Teknik açıdan Lazio’nun daha güçlü bir takım olduğunu belirten Cesare Prandelli, Lazio’nun turu geçeceğini düşündüğünü ifade etti.

LAZİO TEKNİK DİREKTÖRÜNDEN MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMALAR

Galatasaray – Lazio maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
Lazio teknik direktörü Stefano Pioli, bu akşam gerçekleşecek olan karşılaşma öncesinde bazı açıklamalar yaptı. UEFA Avrupa Liginin son 32 turu ilk maçında zorlu bir rakiple karşı karşıya geleceklerini belirten Stefano Pioli, Galatasaray’ın Şampiyonlar Liginde Benfica ve Atletico Madrid’e karşı verdiği mücadeleyi bildiğini dile getirdi.

Haberin Devamı

Lazio olarak ligde iddialı olduklarına dikkat çeken Stefano Pioli, önceliklerinin turu geçmek olduğunu vurguladı. Galatasaray gibi bilinen bir takımla oynamanın Lazio için güzel olduğunu söyleyen Stefano Pioli, her oyuncudan yararlanmak istediğini belirtti.

Galatasaray’ın kadrosunda hücum hattının zengin olduğunu gördüklerini belirten Stefano Pioli, Galatasaray’ın hücum anlamında sıkıntı çekeceğini düşünmediğini açıkladı.

Galatasaray yönetimi, Ankara'da yaşanan ve ülkemizi yasa boğan terör olayından sonra UEFA'ya siyah bant başvurusu yaptı.

GALATASARAY UEFA’YA BAŞVURDU

Geçtiğimiz akşam Ankara’da yaşanan patlama tüm ülkede yankısını sürdürürken, bu akşam Türk Telekom Arena'da Lazio'yu konuk edecek olan Galatasaray, UEFA’ya başvuru yaptı. Karşılaşmaya siyah bant ile çıkmak istediklerini belirten Galatasaray ekibi, gelecek olan cevaba göre hareket etme kararı aldı. Başvuruya olumsuz bir cevap gelmesi halinde Sarı Kırmızılı takımın karşılaşmaya siyah forma ile çıkacağı bilgisi verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!