Galatasaray kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2004 05:02

PAF'A 4 GOL ATTILAR

G.SARAY'
da, Bursaspor maçı hazırlıkları devam ediyor. Sarı kırmızılılar dün sabah yaklaşık 2 saat süren antrenmanda PAF takımla taktik çalışması ve çift kale maç yaptı. Antrenmanın son bölümünde PAF takımıyla yapılan kısa süreli çift kale maçını (A) takım 4-0 kazanırken, goller Orhan (2) ve Bratu'dan (2) geldi.

Bülent'e yeni teklif

CİMBOM'
da gözden çıkartılan Bülent Korkmaz için G.Kore takımlarından teklif yağıyor. Kaptan için Lorant'ın İncheon United takımından sonra Kore'nin önde gelen kulüplerinden Samsung takımı da devreye girdi. Bülent'in 2 milyon Euro'dan aşağıya inmediği, görüşmelerin bunun için tıkandığı ifade edildi. Arif ise H.Berlin ile para konusunda anlaşamadı.

Hasan Şaş uyarısı

UZUN
süredir sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı olan Hasan Şaş, düz koşulara başladı. Hasan'ın durumu hakkında açıklama yapan kulüp doktoru Bülent Bayraktar, Hasan'ın 10 gündür koşu programını sürdürdüğünü ifade ederek, ‘‘Tedavi programı tamamen bitmiş değil. Önemli bir sakatlık geçirdiği bilinmeli’’ dedi.

Yüzde 25 sorun oldu

G.SARAY
'ın eski futbolcularından Mbo Mpenza, Belçika'da transferin gözde isimleri arasında yer almasına rağmen, 1 aydır hiçbir kulüple anlaşma sağlayamadı. Exelsior Moeskroen takımının formasını giyen Mpenza'ya, Anderlecht, Club Brugge ve Standard Liege talip oldu. Ancak, Mpenza'nın bonservisinde G.Saray Kulübü'nün de yüzde 25'lik paya sahip olması bu futbolcunun transferini zorlaştırıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!