Galatasaray – Kastamonuspor 1966 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray – Kastamonuspor 1966 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2016 10:31

Ziraat Türkiye Kupası E grubu 6. hafta maçlarından Galatasaray - Kastamonuspor 1966 karşılaşması merakla bekleniyor. Peki, Galatasaray - Kastamonuspor 1966 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Haberin Devamı

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu son maçında Kastamonuspor 1966 karşısında mücadele edecek olan Galatasaray, maç öncesinde geçtiğimiz gün erken saatlerde antrenman gerçekleştirdi.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde teknik direktör Mustafa Denizli liderliğinde kondisyon çalışmalarıyla antrenmana başlayan Sarı Kırmızılılar, daha sonra ısınma ve idman çalışmalarıyla antrenmanı devam ettirdi. Antrenman sonrasında gruplara ayrılarak prese dayalı bir çalışma yapan Galatasaray oyuncuları daha sonra yarı sahada çift kale maç yaptı. 75 dakika süren antrenman sonrasında soğuma hareketleriyle çalışmayı tamamlayan futbolculardan Fernando Muslera, Hamit Altıntop, Burak Yılmaz ve Hakan Balta takımdan ayrı olarak çalıştı.

Galatasaray – Kastamonuspor 1966 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

Haberin Devamı

GALATASARAY - KASTAMONUSPOR 1966 MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Kendi evinde Kastamonuspor’u ağırlayacak olan Galatasaray şu anda E grubunda lider durumda. Son olarak ligde Osmanlıspor karşısında yenilgiye uğrayan Galatasaray, gruptaki yerini garantilemesine rağmen grubun son maçında Kastamonuspor karşısında başarılı olmak istiyor.

26 Ocak 2016 Salı günü saat 20:45’te Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da gerçekleşecek olan Galatasaray ile Kastamonuspor 1966 karşılaşması A Spor’dan canlı olarak yayınlanacak.

E grubunda daha önce iki takım arasın da oynanan maçtan 2-1’lik skorla galip ayrılan Galatasaray’da takıma gol sevinçlerini Umut Bulut ve Emre Çolak yaşatmıştı. 

BAKMADAN GEÇME!