Galatasaray isyanlarda

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray isyanlarda
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 1998 00:00

Haberin Devamı

Filipescu'ya verilen iki maçlık cezaya G.Saray büyük tepki gösterdi. Sarı kırmızılılar Tahkim'e başvururken, yönetici Mustafa Sarıgül ateş püskürdü.

Ceza, Tahkim'de Galatasaray'da, Profesyonel Futbol Disilpin Kurulu tarafından, Altay maçındaki hareketleri nedeniyle Filipescu'ya iki maç oynamama cezası verilmesi büyük tepki aldı. Cezaya karşı çıkan Galatasaray Yönetimi dün Tahkim Kurulu'na başvururken, yönetici Mustafa Sarıgül açtı ağzını yumdu gözünü.

Çifte standart Birçok konuda çifte standart uygulandığını iddia eden Sarıgül'ün görüşleri şöyle: ‘‘Filipescu'ya Altay maçındaki hareketleri gerekçesiyle iki maç ceza verenler Rumen futbolcunun aynı maçta dudağının patladığını görmediler mi? Kimse bunlara ses çıkarmıyor. Bize büyük bir haksızlık yapılıyor.’’

Cimbom İzmit'i istiyor

G.saray Kulübü, Futbol Federasyonu'na, Ali Sami Yen Stadı bakıma alınacağından yeni sezonun ikinci yarısındaki maçlarını İzmit İsmetpaşa Stadı'nda oynamak istediğini bildirdi. Federasyon'un ve Kocaelispor Kulübü'nün de benimsemesi halinde, Galatasaray, Ali Sami Yen'deki onarım bitene kadar iç saha maçlarını İzmit İsmetpaşa Stadı'nda oynayacak.

Efsaneler müzesi

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Yücel Seçkiner, yeni projeler için start verdi. Bakan Seçkiner, tüm olimpiyat şampiyonlarının yanısıra Lefter, Metin Oktay, Rüştü Yüce, Ruhi Sarıalp, Ekrem Koçak gibi sporcuların balmumundan heykellerinin yapılması ve ‘‘efsaneler müzesi’’ kurulması için çalışmalar başlattı.

Proje ile ilgili olarak İngiltere'deki ünlü Madam Tussaud Müzesi'nin örnek alınmasını isteyen Bakan Seçkiner, müze için gereken mali altyapının hazır olduğunu açıkladı. Heykellerin, genç nesil için itici güç olacağına değinen Seçkiner, ‘‘Projemizi kısa süre içerisinde hayata geçireceğimize inanıyorum’’ dedi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!