Galatasaray - Helsingborg maçından notlar

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray - Helsingborg maçından notlar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2007 20:55

UEFA Kupası 2. tur (H) Grubu'ndaki 2. maçında İsveç'in Helsingborg takımıyla karşılaşan Galatasaray'da, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp, sakatlıkları geçen Sabri, Linderoth ve Hakan Şükür'ü ilk 11'de sahaya sürdü.

Haberin Devamı

Üstüste yaşanan sakatlıklar nedeniyle son haftalarda kadroda değişikliklere gitmek zorunda kalan Alman teknik adam, Helsingborg karşısında bu konuda sıkıntı yaşamadı.

Sık yaptığı kadro değişikliklerine yönelik eleştirilere sakatlıkları gerekçe gösteren Feldkamp, Sabri, Linderoth ve Hakan Şükür'ü ilk 11'de oynatarak, yine sezon başındaki ilk 11'lerine yakın bir oyun kurgusu ile sahaya çıktı.

ARDA VE ÜMİT YEDEK

Galatasaray'da, son haftaların değişmez isimleri Arda ile Ümit, Helsinborg karşısında ilk 11'de şans bulamadı.

Arda, sol kanattaki yerini Hasan Şaş'a kaptırırken, Hakan Şükür'ün iyileşmesinin ardından Feldkamp'ın forvetteki tercihi ise Hakan-Nonda ikilisi olunca, Ümit de yedek oturmak zorunda kaldı.

SABRİ, 61 GÜN SONRA SAHADA

(A) Milli Futbol Takımı'nın 13. Avrupa Şampiyonası elemelerinde deplasmanda Malta ile yaptığı maçta sakatlanan Sabri, 2 aylık aranın ardından Helsingborg maçıyla yeniden sahalara döndü.

Haberin Devamı

Malta'da 8 Eylül Cumartesi günü yapılan karşılaşmada belinden sakatlanan Sabri, bu kez 8 Kasım'da sahalara dönerek 61 gün sonra forma şansı bulmuş oldu.

KALE YİNE AYKUT'UN

Teknik direktör Karl Heniz Feldkamp, Helsingborg karşısında kaleyi yine Aykut Erçetin'e emanet etti.

Fortis Türkiye Kupası'ndaki Denizlispor ve Turkcell Süper Lig'deki Gaziantepspor karşılaşmalarında kaleyi Aykut'a veren Alman teknik adam, Orkun'u yine yedek oturtarak, ilk 11'de Aykut'u sahaya sürdü.

YAĞMUR, TARAFTARI ENGELLEDİ

Karşılaşma öncesi İstanbul'daki yağış, Galatasaray-Helsingborg karşılaşmasına taraftar ilgisini düşürdü.

Karşılaşmadan saatler önce başlayan sağanak yağış nedeniyle, sarı-kırmızılı taraftarların maça ilgisi düşerken, tribünlerde boşluklar gözlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!