Galatasaray Ersun Yanal ve Rudi Garcia ile masada

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray Ersun Yanal ve Rudi Garcia ile masada
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2016 00:19

Galatasaray yönetimi, Mustafa Denizli’nin gidişi sonrası Claudio Taffarel’e teklif götürdü. Ancak Brezilyalı, “Ben kaleci antrenörüyüm, teknik direktör değilim” cevabını. Şimdi Aslan, ya önümüzdeki sezon da takımda olacak bir isimle anlaşacak ya da camiayı tanıyan bir antrenörle sezonu bitirip mayısta başka hoca bulacak. Adaylar arasında Ersun Yanal ve Rudi Garcia da var...

Haberin Devamı

Galatasaray'da Mustafa Denizli’nin istifa etmesiyle yeni hoca arayışı başladı. Yönetim içerisinde beyin jimnastiği yapıldı. Peki yöneticiler hangi antrenörler üzerine konuştu. Ve hangi kararlar alındı... Görüşmelerde 2 formül öne çıktı;

- Anlaşılması halinde gelecek sezonun teknik adamıyla şimdiden sözleşme imzalamak.

- Camiayı tanıyan bir antrenörle sezonu tamamlayıp yeni oluşumu mayısta tasarlamak.

G.Saray yönetiminde, UEFA’dan men gelmesi ve takımın katılım hakkı elde edememesi hâlinde 1 değil, 2 yıl Avrupa’da yer alamama tehlikesi sebebiyle 1. formül ağır bastı ve adaylar için temaslar başladı.

ERSUN YANAL GÜNDEME GELDİ
BİR grup yönetici, G.Saray’ı başarıya götürecek ismin Yanal olduğu fikrini öne sürdü. Gençleştirme operasyonunda, kadroyu Yanal’ın ayağa kaldırabileceği görüşü savunuldu. Ancak bir grup yönetici de, Yanal ismine karşı çıktı. Yönetimin tamamının en büyük çekincesi ise, G.Saray taraftarıyla hoş anıları olmayan Yanal konusunda gelebilecek olası tepkiler...

Galatasaray Ersun Yanal ve Rudi Garcia ile masada
RIEKERINK KESİNLİKLE OLMAYACAK
SNEIJDER’ın tavsiyesiyle alt yapının başına getirilen Riekerink ismi gündemden düştü. Birçok yıldızı keşfeden tecrübeli teknik adamı sezon sonuna kadar Galatasaray’ın başında değerlendirme formülü yönetimde tartışıldı. Ancak birçok yönetici, “Bu hamleyle Riekerink’i, sanki Mustafa Hoca’ya operasyon yapmak adına getirdiğimiz algısı oluşur. Bu hoş değil” dedi.
Galatasaray Ersun Yanal ve Rudi Garcia ile masada
TAFFAREL TEKLİFİ KABUL ETMEDİ
MUSTAFA Denizli’nin ani istifa kararı sonrasında 2 gündür Stefano Marrone ve Clauido Taffarel yönetiminde çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Brezilyalı kaleci antrenörüne hocalık teklifi götürdü. “Sezon sonuna kadar takımı çalıştırmanı istiyoruz” denilen Taffarel, “Ben teknik direktör değilim. O tecrübe ve birikime sahip değilim. O yüzden kabul edemem” cevabını verdi.

Haberin Devamı

RUDI GARCIA'NIN DA İSMİ GEÇİYOR
G.SARAY yönetiminin listesinde oldukça önemli bir teknik adam da bulunuyor. Son olarak İtalyan devi Roma’da görev yapan ve genç oyuncular ile çalışmayı oldukça seven Rudi Garcia’nın adı ciddi şekilde geçiyor. Fransız hoca Rudi Garcia, teknik direktörlük kariyerinde Roma’da çalışmadan, Saint Etienne, Dijon, Le Mans ve Lille kulüplerini çalıştırmıştı.

Galatasaray Ersun Yanal ve Rudi Garcia ile masada
KORKMAZ MI ÜNDER Mİ?
G.SARAY yönetiminde tartışılan bir diğer formül ise teknik adam operasyonunu zamana yayıp sezon sonuna bırakmak... Ve şampiyonluğun kaybedildiği bu sezonu G.Saray camiasını yakından tanıyan başta Bülent Korkmaz ya da Bülent Ünder ismiyle tamamlamak. Daha sonra da, mayıs ayında gelecek sezon takımı çalıştıracak yeni hoca için harekete geçmek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!