Galatasaray Avusturya'ya bir tek Cana'yı götürmedi

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray Avusturyaya bir tek Canayı götürmedi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2011 11:11

Galatasaray, yurt dışı hazırlık kampı için Avusturya'ya gitti.

Haberin Devamı

THY ait özel bir uçakla Münih'e giden kafile buradan da Avusturya'ya geçecek. Teknik direktör Fatih Terim, Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, "Yurt dışı hazırlık kamplarımızın birinci etabı için Avusturya'ya gidiyoruz. İkinci etabı Almanya'da olacak. Kaynaşma, birbirimizi tanıma, fizik ve taktik çalışmalarımız olacak" dedi.

Terim, 10 gün sürecek ilk etap çalışmalarından sonra futbolculara bir kaç gün izin verileceğini ve daha sonra ikinci etabın başlayacağını ifade etti. Neşeli olduğu dikkat çeken Terim, gazetecilerin, "Sizin iyi vaktinizi yakalamışken" diyerek mikrofon uzatmalarına, "Bakmayın bizim vaktimiz her zaman iyi. Bazen yorgun oluyoruz" yanıtını verdi.

Bu arada yöneticilerden Abdürrahim Albayrak da uçakta yer aldı.

BİR TEK CANA EKSİK

Haberin Devamı

Yeni sezon hazırlık çalışmaları için Avusturya'ya giden Galatasaray'da, Arnavut futbolcu Lorik Cana kampa götürülmedi. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Cana'yı transfer nedeniyle kamp kadrosuna almadıklarını bildirdi. Arnavut futbolcunun, İtalya'nın Lazio takımından transfer edilmek için görüşmelere başlanan kaleci Fernando Muslera'nın takasında kullanılacağı ifade ediliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!