Galatasaray aslan gibi

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray aslan gibi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 1997 00:00

Haberin Devamı

Sarı kırmızılılar, dün sabah Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti.

Hazırlık maçlarında ve TSYD Kupası'nda fırtına gibi esen ve oynadığı futbolla herkese parmak ısırtan G.Saray dün sabah saat 09.30'da Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti. Teknik Direktör Fatih Terim'in katılmadığı kontrollerde tüm futbolcular hazır bulundu.

Yapılan kontroller sonucunda sarı kırmızılı futbolcularda herhangi bir hastalığa rastlanmadı. Hastanede en büyük ilgiyi ise yeni transfer Popescu ile birlikte Hagi ve Hakan Şükür gördü. Kısa bir süre sonra bacanak olacak olan Hagi ile Popescu'nun birbirinden hiç ayrılmadığı gözlendi.

Cimbom, Richard'ı Şekerspor'a verdi...

G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, 1997 Şubat'ında Türk vatandaşlığına geçecek olan kaleci Richard'ın pişmesi için 1.Ligin yeni ekibi Şekerspor'a kiralanmasına izin verdi. Cimbom, Richard'la birlikte PAF takımında yer alan Ganalı Salih'le dün üç yıllık sözleşme imzaladı.

Sarı kırmızılı yönetim kurulu, önceki gün yaptığı toplantıda kaleci Mehmet ile Bekir'i Çanakkale Dardanelspor'a kiralık olarak vermeyi kararlaştırdı. Öte yandan yönetim kurulu, önümüzdeki sezon öncesi takımın Güney Amerika'da kamp yaparak lige hazırlanacağını açıkladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!