Galatasaray acısı ateşledi

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray acısı ateşledi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2012 13:59

Kupa 2'de Hollanda'yı temsil edecek son takım için play-off maçlarında Waalwijk'ı finale taşıyan Furkan Alakmak, G.Saray şoku yaşıyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe sempatizanı olan genç futbolcu, Pazar günü oynanan FC Twente-RKC Waalwijk maçı öncesi sabah uyandığında şahsına ait otomobilinin üstünde Galatasaray amblemini görünce neye uğradığını şaşırdı.

Galatasaray'ın şampiyon olması üzerine takım arkadaşlarının kendine soğuk bir şaka yapmak için böyle bir girişimde bulunulduğunun anlaşılması üzerine, "Onlar benim koyu Fenerbahçeli olduğumu biliyordular. Cumartesi günü Galatasaray'ın şampiyon olması üzerine bir Fenerbahçeli olarak moralim çok bozulmuştu. O moral bozukluğu sonrası hırsımı FC Twente'den aldım. İkinci yarıda dahil olduğum oyunda 84'üncü dakikada attığım tek golle Twente'yi eleyerek finale kaldık. Bundan başka güzel bir şey olamaz" dedi.

RKC Waalwijk Teknik Direktörü Ruud Brood, futbolcusuna yapılan soğuk şakadan maç öncesi haberdar olduğunu ve FC Twente maçı esnasında yedek kulübesinde oturan futbolcusu Furkan Alakmak'ın yanına gelerek "Bak hocam eğer bana bir şans verirsen, Fenerbahçe'nin şampiyon olamaması hırsını FC Twente'den alırım. Bu hırsla Galatasaray'ın açısını da onlardan çıkarırım" dediği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi'nde Hollanda'yı temsil edecek olan 4'üncü takımın belirlenmesi için oynanan play-off rövanş maçlarında, Hollanda'da yılın hakemi seçilen Serdar Gözübüyük'ün Pazar günü yönettiği karşılaşmada RKC Waalwijk, deplasmanda 84'üncü dakikada bulduğu golle FC Twente'yi eleyerek finale adını yazdırmıştı. RKC Waalwijk, finalde Vitesse ile karşılaşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!