Galatasaray 1 - 4 Arsenal

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray 1 - 4 Arsenal
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2014 11:37

Grup 4.'sü olarak Avrupa'ya veda eden Galatasaray, Devler Ligi'ndeki son maçına konuk ettiği Arsenal'e 4-1 mağlup oldu.

Haberin Devamı

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 6. ve son hafta maçında Galatasaray, İngiltere'nin Arsenal takımına 4-1 mağlup oldu.

Türk Telekom Arena'da oynanan maçta konuk ekip Arsenal'a galibiyeti getiren golleri 3. ve 90+2. dakikalarda Podolski, 11 ve 29. dakikalarda Ramsey atarken, Galatasaray'ın tek golü 88. dakikada Wesley Sneijder'den geldi.
Galatasaray bu sonuçla grubu 1 puanla son sırada tamamlayarak, Avrupa kupalarına veda etti. Arsenal ise 13 puanla grup ikincisi olarak bir üst tura yükseldi.

MAÇTAN KERELER / SÜLEYMAN ARAT - ADEM KABAYEL - EMRE OKTAY'IN OBJEKTİFİNDEN

ASLAN DİBE VURDU
Galatasaray, bu sezon Şampiyonlar Ligi gruplarını 6 maçta 1 beraberlik ve 5 yenilgi ile tamamladı.Sarı kırmızılı ekip sadece 1 puan toplayabildi. Galatasaray, Arsenal’e kaybedince Şampiyonlar Ligi gruplarında en kötü performansına ulaştı. Galatasaray gruplara ilk kaldığı sezon (1993-1994) 6 maçta, 2 beraberlik, 4 yenilgi ile 2 puan toplamış diğer sezonlarda en az 4 puan almıştı. Arsenal’a yenilen Galatasaray, grup aşamasında ilk kez 5 yenilgi almış oldu.

Haberin Devamı

Galatasaray 1 - 4 Arsenal
GALATASARAY BEŞİKTAŞ'IN REKORUNU GEÇTİ



Galatasaray 1 - 4 Arsenal

ARSENAL GOLLERİ ATTI SOSYAL MEDYA YIKILDI



MAÇTAN NOTLAR;


Kale Sinan Bolat'ın
Önceki gün kadrosunu açıklayan ve Arsenal karşısında sahaya süreceği futbolcularını duyuran Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, önemli bir sürprize imza attı. Genç teknik adam Muslera yerine kalede Sinan Bolat'a şans verdi.

Arsenal'in sürpriz misafiri
Galatasaray ile grubun son maçına çıkacak olan Arsenal'in bugün sürpriz bir misafiri vardı. Sarı kırmızılı takımda kadro dışı bırakılan Eboue, eski takımı Arsenal'in Le Meridien Otelindeki kampını ziyaret etti. Galatasaraylı oyuncu Arsenalli eski takım arkadaşları ve Arsene Wenger ile sohbet etti.

Kaptan Sneijder
Galatasaray'da Selçuk İnan'ın kırmızı kart cezalısı olması üzerine Arsenal maçında Wesley Sneijder kaptanlık pazı bandını taktı.

Galatasaray 1 - 4 Arsenal

Fotoğraf: Adem KABAYEL

Gökhan Töre TT Arena'da
Galatasaray'ın Arsenal ile oynadığı maçı Gökhan Töre de izledi. Selçuk İnan'ın davetlisi olarak TT Arena'da Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligindeki son maçı olan Arsenal mücadelesini izlemeye Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Gökhan Töre de geldi. Kırmızı kart cezası nedeni ile dün kadroda yer almayan Selçuk ile Gökhan Töre birlikte yan yana maçı takip etti.

Skora aldırış etmeden tribünlerden bu kez tam destek
TÜRK Telekom ARena Stadı'nda bu kez Galatasaray takımına tam destek vardı. Sarı kırmızılı taraftarlar, Arsenal karşısında ilk yarıyı Galatasaray 3-0 geride kapatsa da futbolcularına tezahürat yapıp moral vermeye devam etti. İkinci yarıda Galatasaray tribünleri sarı kırmızılı takım lehine tezahüratlar ve marşlarla oyuncularına destek oldu. Galatasaray taraftarı oyuncularının mücadelesinden memnun olurken skora aldırış etmeden lig yarışında Galatasaray takımına olan inancını tezahüratları ile göstermeye çalıştı.

25 bin taraftar vardı
Ayrıca dün geceki karşılaşmayı lig maçlarının aksine G.Saray'ın Hamza Hamzaoğlu'nun da takımın başına geçmesi ile ortaya koyduğu pozitif futbol tribünleri de olumlu etkiledi. Süper Lig maçlarının aksine dün gece Türk Telekom Arena Stadı'nda 25 bine yakın Galatasaray taraftarı vardı



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!