Gakkoşlar Süper Lig'i kutluyor

Güncelleme Tarihi:

Gakkoşlar Süper Ligi kutluyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2012 15:00

Bank Asya Ligi'nde bitime bir hafta kala Spor Toto Süper Lig'e çıkmayı garantileyen Elazığspor'da büyük sevinç yaşanıyor. Gakkoşlar gece boyuncu düzenledikleri etkinliklerle şampiyonluğu kutladı. Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk, futbolculara 100'er bin lira şampiyonluk primi dağıtacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Bank Asya Ligi'nde bitime bir hafta kala Bucaspor'u evinde dün 2-1 yenen Elazığspor, Spor Toto Süper Lig'e çıktı. Gakoşlar 8 yıl aradan sonra yeniden Süper Ligi çıkmanın mutluluğunu kentte düzenledikleri kutlamalarla yaşadı. Atatürk Stadyumu'ndaki kutlamaların ardından bordo-beyazlı taarftarlar cadde ve sokaklar trafiğe kapatarak kutlamalar yaptı.

Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk, kente Süper Lig mutluluğu yaşatan futbolculara 100'er bin lira şalpiyonluk primi vereceklerini söyledi. Büyük bir mutluluk yaşadığını belirten Öztürk, "Hayatımda yaşadığım en büyük mutluluğu yaşıyorum. Aziz şehir Elazığ insanlarına bu mutluluğu yaşattığımızdan dolayı ben yönetim kurullum teknik heyet ve futbolcularım adına onurluyuz, gururluyuz. Elazığspor'un süper lige çıkması vesilesiyle çok ciddi sosyal ve ekonomik kazanımlar sağlayacaktır. Lig bitimine bir hafta kala çıkışımızın garanti olması şehirde bayram havası ile kutlanıyor, bundan dolayı çok mutluyuz. Ben burada bu takımın süper lige taşınmasında emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Haberin Devamı

3 TEKNİK DİREKTÖR ÇALIŞTI

Elazığspor, şampiyonluğa 3 teknik direktörle ulaştı. Sezona geçen yıl TFF 1'inci ligde şampiyon yaparak Bank Asya Ligi'ne çıkaran Osman Özköylü ile nde başlayan, Elazığspor, Özköylü ile yollarını ayırdıktan sonra Hüsnü Özkara ile devam etti. Elazığspor son olarak şike davasından tahliye olan Bülent Uygun'u takımın başına getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!