Gakgoşlar'da hedef galibiyet

Güncelleme Tarihi:

Gakgoşlarda hedef galibiyet
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2013 13:15

Elazığspor Kulübü Basın Sözcüsü ve 2. Başkanı Korkut Şerifoğulları, Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor ile yarın iç sahada yapacakları maçtan galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Şerifoğulları, yaptığı açıklamada, yarınki maçta futbolcularının, ligde geçen hafta Fenerbahçe karşısında aldıkları farklı yenilgiyi unutturmak için mücadele edeceklerini belirterek, "Sivasspor zorlu bir rakip. İki taraf da kazanma hırsıyla oynayacak, bu da zor bir maç olacağını gösteriyor" diye konuştu. Takımın maça iyi hazırlandığını dile getiren Şerifoğulları, "Bizim için önemli olan, fair-play çerçevesinde kaliteli bir futbol sergilemek" dedi.

Lige geçen sezona göre iyi bir başlangıç yaptıklarını ifade eden Şerifoğulları, şunları söyledi:

"Bizim öncelikli hedefimiz, ilk 10 içerisinde yer alarak ligin kalıcı takımlarından olmak. Bunun için de Sivasspor maçı bizim için çok önemli. Evimizde Sivasspor ile yapacağımız maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyoruz. Alacağımız 3 puan, hedefimize ilerleyişimizi pekiştirecek. Bütün taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Bizi 3 puana taşıyacak en önemli faktörlerden biri de taraftardır."

Elazığspor ile Sivasspor 3. randevuda

Elazığspor ile Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'de yarın 3. kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında geçen sezon oynanan 2 maçtan birini Sivasspor kazandı, diğeri ise beraberlikle sonuçlandı. Geçen sezonun ilk yarısında Sivas'ta oynanan maçtan 3-1 galip ayrılan kırmızı-beyazlılar, Elazığ'daki karşılaşmada ise rakibiyle 0-0 berabere kalmıştı.

Gakgoşlar, bu sezon evinde yenilmedi

Ligde bu sezon geride kalan 5 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik, 2 yenilgi alan Elazığspor, evinde oynadığı 2 karşılaşmanın birinden galibiyetle, diğerinden ise beraberlikle ayrıldı. Geride kalan 5 maçın 2'sinden galibiyetle, 3'ünden mağlubiyetle ayrılan Sivasspor ise bu sezon deplasmanda galibiyet sevinci yaşayamadı. Ligde 6. haftaya 7 puanla 9. sırada giren Elazığspor ile 6 puanla 11. sırada bulunan Sivasspor arasındaki maçı, hakem Deniz Çoban yönetecek. Elazığ Atatürk Stadı'nda oynanacak maç, yarın saat 16.00'da başlayacak.

Sivasspor, Elazığspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Spor Toto Süper Lig'de Elazığspor ile yarın deplasmanda yapacakları maçtan iyi bir sonuçla ayrılmak istediklerini söyledi. Elazığspor maçı hazırlıklarını kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği idmanla tamamlayan Sivasspor'da, teknik direktör Carlos, antrenman sonrasında AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Elazığspor'un iyi bir takım olduğunu biliyoruz. Biz de iyi mücadele vermeye gideceğiz. İyi oynarsak iyi sonuç da gelecektir" dedi. Carlos, bir soru üzerine, "Takımımdan memnunum. Çalışmalarımız aynı şekilde devam edecek. Bazen şanssızlık olabiliyor. Bu tip durumlarda iyi sonuç alamıyor olabilirsiniz. Bu duruma çok fazla takılmıyorum. Benim için önemli olan takımın içinde bulunduğu hava ve çalışmalar" diye konuştu.

İdman

Roberto Carlos yönetiminde gerçekleşen antrenmanda futbolcular, top kapma ve pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. İdman, şut çalışmasıyla sona erdi. Sakatlıkları süren Adem Koçak ve Kamil Grosicki ile rahatsızlığı bulunan Abdulkadir Özgen, salonda fizyoterapist eşliğinde çalıştı. Bu arada, Sivasspor takımı, idmanın ardından karayoluyla Elazığ'a hareket etti.

BAKMADAN GEÇME!