Gaffar Okkan anısına gazeteci-sanatçı maçı

Güncelleme Tarihi:

Gaffar Okkan anısına gazeteci-sanatçı maçı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2001 00:00


Haberin Devamı

Ünlü gazeteci ve sanatçılar, Diyarbakır'a ‘Barış, sevgi, kardeşlik’ çıkarması yapıyor. Geçen 24 Ocak günü 5 koruma polisiyle birlikte suikastta yaşamını yitiren Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan'ın anısı için sanatçılar ve gazetecilerden oluşan şöhretler karması Diyarbakırspor- Hacılar Erciyesporspor karşılaşması öncesi barışın, sevginin ve kardeşliğin egemen olması için sahaya çıkacak. Ünlü gazeteci ve televizyoncular, Pazar günü İstanbul'dan Diyarbakır'a gelecek.

Organizasyon Diyarbakırlı sanatçı Mahsun Kırmızıgül'ün çabaları ile gerçekleşecek. Diyarbakır stadyumunda biraraya gelecek ünlüler, sahaya çıkıp, şiddeti ve terörü mağlup etmek için paslaşacaklar. Sanatçılar ve gazeteciler karşılaşması 20'şer dakika halinde iki devre oynanacak. Her iki takım Yeşil ve Kırmızı renklerden oluşan iki ayrı forma ile sahaya çıkacak.

Ertuğrul Özkök, Mehmet Yılmaz, Fatih Altaylı, Tuncay Özkan, İsmet Berkan, Mehmet Ali Birand, Yavuz Donat, Reha Muhtar, Ali Kırca, Fatih Çekirge, Can Dündar ve Yavuz Donat gibi ünlü gazeteciler ile sanatçılar Cem Yılmaz, Yavuz Bingöl, Mahsun Kırmızıgül, Yılmaz Erdoğan, Ferhat Tunç ve Rıdvan Dilmen, Tanju Çolak, Rıza Çalımbay ve Metin Tekin gibi eski ünlü futbolcular forma giyecek.

Futbol karşılaşmasında Diyarbakır Valisi Cemil Serhadlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Feridun Çelik, Diyarbakırspor Genel Kaptanı Abdurrahman Yakut ve kulüp başkanı Adnan Öktüren de yer alacak.

Maç sonrasında, Yılmaz Erdoğan ve davetliler, Dilan Sineması'nda ‘Vizontele’ filminin mini galasına katılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!