G.Saray'ın transferleri yanlış

Güncelleme Tarihi:

G.Sarayın transferleri yanlış
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2010 00:00

“Lükse kaçtılar, ihtiyaçları olan yere adam almadılar. Şimdi golcüleri yok.” Ve Beşiktaş’a: “Biz Beşiktaş’ın elinden 8 puan geriden gelerek ipi göğüslediğimizde onların golcüsü yoktu.”

Haberin Devamı

FENERBAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım bir konuştu, pir konuştu... Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmail Küçükkaya’ya verdiği röportajda Galatasaray’ın ara transferde yaptığı hamleleri değerlendiren Yıldırım, çok tartışılacak açıklamalar yaptı.
Küçükkaya, dün yayımlanan röportajda, Yıldırım’ın G.Saray ile ilgili görüşlerini şöyle anlattı:
“Bir yandan sohbet ediyoruz, bir yandan da Fenerbahçe’nin kalbinde dolaşıyoruz, bilgiler alıyoruz. Tam o arada Galatasaray’ın flaş transferi Jo’nun sakatlandığı haberi geldi. Aziz Bey “Üzüldüm” dedi.
“Ciddi mi, rakibinizin eli zayıfladı” diye şaşırdığımı dile getirdim.
“Yoo; yorum yapmak bana düşmez ama G.Saray’ın transferleri yanlış” karşılığını verdi.
Golcüsüz kaldılar
Ardından şu değerlendirme geldi: “Lükse kaçtılar, ihtiyaçları olan yere adam transfer etmediler. Şimdi golcüleri yok.” G.Saray’ın yıldızları Milan Baros ve Harry KeweLl sakat. Jo geldi o da sakatlandı, takım forvetsiz kaldı. Nitekim, röportajımızdan bir gün sonra Kayseri maçında GS sahaya golcüsüz çıktı, Arda çaresiz kaldı ve maç alınamadı.”
Aziz Yıldırım röportajda, futbol takımlarında en önemli oyuncuların golcüler olduğunu dile getirdi. İsmail Küçükkaya, Yıldırım’ın bu konudaki görüşlerini de şöyle yazdı:
İlhan Mansız satılınca...
“Ve Yıldırım’dan çok önemli bir analiz:
“Golcü olmadan şampiyonluk gelmez. Biz Beşiktaş’ın elinden 8 puan geriden gelerek ipi göğüslediğimizde onların golcüsü yoktu.”
Başkan, 2003-2004 sezonundan bahsediyor. Beşiktaş 8 puan öndeydi. FB, ara transferde Nobre’yi aldı. Beşiktaş ise İlhan Mansız’ı sattı, Ahmet Dursun tek forvet kaldı. O yıl F.Bahçe ipi göğüsledi.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!