G.Saray'ı kaygılandıran tablo!

Güncelleme Tarihi:

G.Sarayı kaygılandıran tablo
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2015 06:23

Galatasaray’da başkan adayı olmasına kesin gözüyle bakılan Dursun Özbek, çizgilerini bozmayacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Banka Kredileri: 498 milyon TL
Dönem Zararı: 188 milyon TL (Konsolide)
Giderler Toplamı: 553 milyon TL
Gelirler Toplamı: 454 milyon TL
Net Borç Alacak Farkı: 831.1 milyon TL

DUYGUN HOCAMIN İZİNDEYİM

“Kavga, Galatasaray’a hiçbir şey kazandırmaz. Kulüpler arası yumuşamayı sağlamak önemli. Sıcak ortamı F.Bahçe derbisinde gördük. Duygun Hocamın tutumunu beğeniyorum.”

“Galatasaray’a başkan olmayı her Galatasaraylı ister ve bu onların hayalidir.”

“Mali Genel Kurul’da her şey netleşecek ve ben de gelecek için kararımı vereceğim.”

“Kimse içini karartmasın. Ciddi kaynaklarımız var. Her şeyi tek tek anlatacağız.”

GALATASARAY’da, Duygun Yarsuvat’ın ardından boşalacak başkanlık koltuğu için 23 Mayıs’ta yapılacak kongrede aday olmasına kesin gözüyle bakılan Dursun Özbek, sarı kırmızılı kulüpte karamsar bir tablo olmadığını belirtti ve kurtuluş reçetesinin hazır olduğunu söyledi... Başkan Duygun Yarsuvat’ın yolunda ilerlediğini belirten Özbek, çarpıcı açıklamalar yaparken gelecek adına da umutlu mesajlar vererek şöyle konuştu...
- Ben Duygun hocamın izindeyim. Kavga, Galatasaray’a hiçbir şey kazandırmaz. Kulüpler arası yumuşamayı sağlamak önemli. Çok sıcak bir ortam oluşu. Derbiye gittiğimiz zamanda biz bunu gördük. Duygun Hocamın tutumunu beğeniyorum.

“GEÇMİŞE BAKMAMALIYIZ”
- Galatasaray’a başkan olmayı her Galatasaraylı ister ve hayalidir. “İstemem” diyen bir üye var mıdır bilemem. Başkanlığa aday gösterilmek de çok önemli ve ben bunu önemsiyorum. Başkan olmak için Galatasaray camiasının layık görmesi gerekli. Mali Genel Kurul’da her şey netleşecek ve kararımı vereceğim.
- Yönetim kendi göbeğini kendi kesiyor. Bu yönetim gemiyi kendi yüzdürüyor. Büyük bir sıkıntısı yok Galatasaray’ın. Gereken işinize sahip çıkmak ve Galatasaray’ı iyi yönetmek. Ünal Aysal da, Duygun Yarsuvat da muhteber insanlar. Yönetim kurulu uyum işi bana göre. Önemli olan bu uyumu sağlamak. Geçmiş artık geçmişte kaldı. İleriye bakmak lazım.

Haberin Devamı

G.Saray bu tablonun esareti altında değil

“Tablo karanlık değil. Galatasaray üyeleri emin olmalı ki, Galatasaray bu tablonun esareti altında değil. Kulübün çıkışı var.”

Haberin Devamı

MALİ Genel Kurul öncesinde yapılan Divan Kurulu toplantısında Galatasaray’ın net borç-alacak farkı 831.1 milyon TL olarak açıklandı. Bu ürküten rakam sonrasında eski 2. Başkan Taner Aşkın, “Tek çare tüm G.Saray mülklerini satmak” çıkışı yapmıştı. Ancak Özbek, buna gerek olmadığını belirterek şunları söyledi...
- 4-5 aydır yönetimdeyim. Ben şu anda işimi yapıyorum, Galatasaray’a hizmet ediyorum. Bu yönetim zaten gelecek için hazırlık yaptı. 31 Mayıs ve sonrası için projelerimiz hazır. Biz bu projeleri yönetimlerde süreklilik olduğunu düşünerek hazırladık. Bu ürettiğimiz projeler bizden sonra göreve gelecek olan yönetiminde ufkunu açacaktır” dedi.

“ÜYELERİN İÇİ FERAHLAYACAK”
- Ben Galatasaray’ın zor bir durumda ve karamsar bir tabloya sahip olduğuna katılmıyorum. Kağıt üzerindeki yansıma başka bir şey. Tablo karanlık değil. Galatasaray üyeleri emin olmalı ki, Galatasaray bu tablonun esareti altında değil. Galatasaray’ın çıkışı var.
- Projeleri anlatacağız ve Galatasaraylılar, üyeler rahatlayacak. Kimse içini karartmasın. Yapacaklarımızı anlattığımızda içleri ferahlayacak. Ciddi kaynaklarımız var.

Haberin Devamı

- G.SARAY’ın borcu olabilir ama yüksek de bir potansiyeli var. Kimse bunu unutmasın. 2 yıl içinde Galatasaray’ın ne hale geldiğini herkes görecek. Biz işimize bakacağız. Ama şunu söyleyeyim bir mülk satışı yok. Galatasaray’ın mülkünü satmayı hiç düşünmedik. İşletme yolunun açılmasını sağlayacağız.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!