G.Saray'da ayın golü Arda'dan

Güncelleme Tarihi:

G.Sarayda ayın golü Ardadan
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2006 11:35

Galatasaray'da ağustos ayının değerlendirildiği Cola Turka Ayın Golü Yarışması sonuçlanırken, birinciliği, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Mlada Boleslav'a attığı ikinci golle Arda Turan kazandı.

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde, üye taraftarların oylarıyla katıldığı yarışmada, Arda Turan'ın Mlada Boleslav'a attığı ikinci gol ilk sırayı alırken, Arda'nın aynı maçtaki ilk golü ikinci ve Sasa İliç'in Kayserispor karşılaşmasında voleyle attığı gol ise üçüncü oldu.

Yarışmada oylarını Arda Turan'ın birinci olan golü için kullanan taraftarlar içinde yapılan çekilişlerle 37 kişiye ödüller verildiği bildirildi.

Cola Turka Ayın Golü Yarışması'nda en çok oyu alan gole oy atanlar arasında bir kişi, golü atan futbolcu tarafından Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bir yemeğe davet edilecek ve Galatasaray'ın lisanslı saat üreticisi MGM'den ayın golünün sahibi futbolcu ve kazanan taraftara çok özel birer saat hediye edecek.

Ayrıca, Galatasaray-Beşiktaş derbisi için 1 taraftara iki kişilik numaralı tribün bileti, 5 taraftara iki kişilik kapalı alt tribün bileti, 5 taraftara Galatasaray 2007 “Hedef 17” tişörtü, 5 taraftara Cola Turka, Sunny, Çamlıca ve All-Star'dan oluşan ürün kasaları ile 20 taraftara da Galatasaray 2005-2006 sezonu Şampiyonluk Almanağı hediye edileceği bildirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!