G.Saray'a İskoç Fener'e İspanyol hakem

Güncelleme Tarihi:

G.Saraya İskoç Fenere İspanyol hakem
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2015 14:00

Galatasaray-Benfica maçında İskoç Collum, Fenerbahçe-Ajax mücadelesinde ise İspanyol Fernandez düdük çalacak.

Haberin Devamı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil eden Galatasaray ile UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Fenerbahçe'nin oynayacağı maçların hakemleri açıklandı.

G.Saraya İskoç Fenere İspanyol hakem

GALATASARAY'A İSKOÇ

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre, Galatasaray'ın 21 Ekim Çarşamba günü UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nun 3. haftasında Portekiz'in Benfica takımıyla oynayacağı karşılaşmayı, İskoç hakem William Collum yönetecek. Türk Telekom Arena'da saat 21.45'te başlayacak karşılaşmada Collum'un yardımcılıklarını Damien MacGraith ve Francis Connor'un yapacak. Alastair Mather'in dördüncü hakem olarak görev alacağı müsabakanın ilave yardımcı hakemleri ise Bobby Madden ve John Beaton olacak.
G.Saraya İskoç Fenere İspanyol hakem

FENER'E İSPANYOL HAKEM
Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde 22 Ekim Perşembe günü Hollanda ekibi Ajax ile oynayacağı A grubu 3. hafta müsabakasında, İspanyol David Fernandez Borbalan düdük çalacak. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde saat 22.05'te yapılacak karşılaşmada, Pau Cebrian Devis ve Diego Barbero Sevilla yardımcı hakem, Teodoro Sobrino Magan dördüncü hakem, Alejandro Jose Hernandez Hernandez ve Juan Martinez Munuera ise ilave yardımcı hakem olarak görev alacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!