G.Saray Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek

Güncelleme Tarihi:

G.Saray Şampiyonlar Liginde mücadele edecek
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2013 15:04

Türkiye, gelecek sezon ilk kez erkeklerde 3 takımla temsil edilecek. Galatasaray Erkek Voleybol Takımı önümüzdeki sezon CEV Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek.

Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) kadınlar ve erkeklerde Şampiyonlar Ligi'ne katılacak takımları açıkladı.

CEV'den yapılan açıklamaya göre Galatasaray, "wild card" (tercih hakkı) ile davet edildiği 2014 CEV Erkekler Şampiyonlar Ligi'ne katılacak 28 takım arasında yer aldı. Bu kupada Türkiye'den şampiyon olan Arkas Spor ile Halkbank da yer alacak. Türkiye, böylece erkeklerde ilk kez CEV Şampiyonlar Ligi'nde 3 takımla temsil edilecek.

Erkeklerde Galatasaray'ın yanı sıra Avusturya'nın Hypo Tirol, Çek Cumhuriyeti'nin Jihostroj Ceske Budejovice, Rusya'nın Lokomotiv Novosibirsk ve İsviçre'nin Energy Investments takımları da "wild card" ile şampiyonada yer alacak.

Bu arada, 24 ekibin yer alacağı CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde ise 3 takıma "wild card" verildi. Vakıfbank, Eczacıbaşı VitrA ve Galatasaray Daikin'in mücadele edeceği Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde Azerbaycan'ın Igtisadchi Bakü, Almanya'nın Dresdner ve İtalya'nın Unendo Yamamay takımları, CEV'in tercih hakkıyla bu kupada yer alacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!