G.Saray gurbetçi avında

Güncelleme Tarihi:

G.Saray gurbetçi avında
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2012 01:32

Yabancı sayısının 2 yıl sonra düşeceğini hesaplayan sarı kırmızılılar, yerli gençlerle yola devam etmeyi planlıyor. İlk iki hedef, İngiltere’de Fulham’da oynayan Kerim Frei ve Almanya’da Fürth forması giyen Sercan Sararer.

Haberin Devamı

SARI kırmızılı kulüp, gözünü genç yıldızlara dikti. Şampiyonlar Ligi için takıma 2 önemli transfer takviyesi yapmaya hazırlanan G.Saray Yönetimi, Fatih Terim’in raporu ile geleceği planlamayı da göz ardı etmedi.

2 sene içinde lejyoner sayısının 5’e ineceğini göz önünde bulunduran Fatih Terim, İngiltere’nin Fulham takımında forma giyen Kerim Frei ve Almanya’da Fürth’te oynayan Sercan Sararer için harekete geçti. A Milli Takım forması da giyen iki orta saha oyuncusunu Terim’in uzun süredir takip ettiği öğrenildi.
G.Saray’ın ilk hedefi Kerim Frei olurken, orta sahanın merkezinde ve her iki kanatta da görev alabilen 20 yaşındaki futbolcu için Fatih Terim’in uzun süredir G.Saray Scout ekibi ile çalıştığı ortaya çıktı.

SERCAN İÇİN OCAK PLANI

SÜRATİ ve tekniğinin yanı sıra, joker gibi birçok mevkide görev üstlenebilen Kerim Frei için Fulham Kulübü’ne G.Saray’ın 3 milyon Euro’luk bir teklif yapmaya hazırlandığı bildirildi.

Haberin Devamı

Danimarka ile oynanan hazırlık maçında Türk Milli Takımı formasını giyen Kerim Frei, aynı zamanda İsviçre pasaportuna da sahip. Listedeki ikinci hedef ise, diğer bir genç gurbetçi, Sercan Sararer…

Greuther Fürth takımında oynayan Sercan Sararer’in Alman Kulübü ile sözleşmesinin Haziran ayında bitecek olmasını G.Saray Yönetimi, fırsata çevirmenin peşinde.

ERDAL KESER’İN TAVSİYESİ KORAY

6 ay sonra kulübü ile kontratı bitecek olan 23 yaşındaki futbolcuya sezon sonu çok teklif geleceğini hesaplayan sarı kırmızılılar, Ocak ayında 1.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek işi bitirmeyi hedefliyor.

Sercan’ın geçtiğimiz hafta Bundesliga ekiplerinden Hoffeinheim’ın kendisine yaptığı teklife olumsuz yanıt verdiği öğrenildi.

Almanya’da uzun yıllar Milli Takım adına görev yapan Erdal Keser’in de sarı kırmızılılara Regensburg Kulübü’nde forma giyen 20 yaşındaki sağ bek Koray Altınay’ı tavsiye ettiği öğrenildi.

KERİM FREİ
· DOĞUM TARİHİ: 19.12.1993
· DOĞUM YERİ:Avusturya
· OYNADIĞI TAKIMLAR:Grasshopers, Fulhan, Cardiff City
· A MİLLİ TAKIM: 1 kez oynadı

SERCAN SARARER
· DOĞUM TARİHİ: 27.12.1989
· DOĞUM YERİ:Almanya
· OYNADIĞI TAKIM:Greuther Fürth 97 maç, 19 gol
· A MİLLİ TAKIM: 3 kez oynadı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!