G.Birliği Antalya'ya bileniyor

Güncelleme Tarihi:

G.Birliği Antalyaya bileniyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2010 13:22

Spor Toto Süper Lig'de, sahasında Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği, hazırlıklarını sürdürdü.

Kırmızı-siyahlılar, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde, teknik direktör Thomas Doll yönetiminde çalıştı. Antrenman ilk olarak salonda stabilizasyon ile başladı. Sahada pas ve koordinasyon çalışmasıyla süren idman, oynanan çift kale maçla sona erdi.

Antrenmana, Ümit Milli Takım'dan dönen kaleci Özkan, Soner ve Mahmut da katıldı. Hurşut ise belindeki rahatsızlık nedeniyle takım çalışmasında yer almadı.

TEKNİK ADAMLAR KOZLARINI PAYLAŞTI

Gençlerbirliği ve Hacettepe'nin teknik heyetleri, tesislerde yapılan maçta karşı karşıya geldi.

Karşılaşmada iki tarafın teknik kadrosunda yer alan isimler hünerlerini sergiledi. Kırmızı-siyahlı ekipte yer alan Genel Müdür Zafer Önder İpek, attığı 4 gol ve hırslı oyunuyla takımının ateşleyici gücü oldu. Gençlerbirliği teknik heyeti, Hacettepe teknik heyetini 11-9 mağlup etti.

Yarı sahada oynanan zorlu mücadelede Gençlerbirliği'nin diğer golleri ise teknik direktör Doll (2), kaleci antrenörü Levent Zorluer (2), yardımcı antrenörler Cengiz Demirel ve Serdar Dayat'ın yanı sıra A2 Teknik Direktörü Tarık Daşgün'den geldi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!