G.Antep'i yenersek şampiyonuz

Güncelleme Tarihi:

G.Antepi yenersek şampiyonuz
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2013 00:59

Galatasaray’da bütün oyuncuların tek bir hedefi var Kadıköy’deki Fenerbahçe derbisine kayıpsız gitmek. Gaziantepspor’un da dize getirilmesi halinde mutlu sona garanti gözüyle bakılıyor.

Haberin Devamı

ELAZIĞSPOR’un işini 26 dakikada bitiren ve şampiyonluk yarışında son 4 haftaya girilirken zirvedeki yerini koruyan Galatasaray’da yüzler gülüyor. Sarı kırmızılılar, Sanica Boru Elazığ’ı dize getirdikten sonra tek bir ağızdan konuşmaya başladı, “Gaziantep deplasmanından da 3 puanla dönersek, şampiyonuz.”
Tehlikeli bölgeden uzaklaşma mücadelesi veren rakipleriyle zorlu bir mücadele vereceklerini kaydeden Galatasaraylı oyuncular, İstanbul’a zaferle dönmeleri halinde, Kadıköy’deki Fenerbahçe derbisine daha rahat çıkacaklarından ve şampiyonluğu büyük ölçüde garantileyeceklerinden eminler. Bu yüzden teknik heyet başta olmak üzere oyuncuların tamamı kritik virajın Gaziantep olduğu yönünde hem fikir.

GOL SEVİNÇLERİYLE MESAJ VERECEKLER

G.SARAYLI futbolcuları kritik haftalara girilirken kenetleyen olay ise Fatih Terim’e verilen 9 maçlık cezanın onanması. Sarı kırmızılı takımda kiminle konuşsak, herkes bu durumun kendilerini kamçıladığını söylüyor.
Zirve yarışında geri sayıma geçilirken, takım içinde verilen ağır cezaya karşılık “Hocamız için kazanmalıyız” düşüncesi artık slogan olmuş durumda.
Ligde kalan maçları tribünden izleyecek olan Fatih Terim için oyuncular gol sevinçlerini daha anlamlı bir şekilde kutlayacak. Herkese birlik ve bütünlük mesajı vermek adına artık 18 oyuncu, Sanica Boru Elazığspor maçında olduğu gibi hep birlikte sevinecek. Yedek kulübesindeki herkes de bu gol sevinçlerine katılacak.

Haberin Devamı

TEK HEDEF KADIKÖY’E KAYIPSIZ GİTMEK

FATİH Terim’den yoksun olarak son 4 maça çıkacak olan Galatasaraylı oyuncuları, başkan Ünal Aysal’ın “Önümüzü kesmeye çalışıyorlar” yorumları da etkiledi.
Şampiyonluğa artık iyice inanan sarı kırmızılı takımda ilk hedef olarak Kadıköy’e kayıpsız giderek şampiyonluğu garantileme fikri ön planda.

Artık gol sevinçleri böyle yaşanacak

ELAZIĞSPOR galibiyetiyle liderliğini sürdüren sarı kırmızılı futbolcular, herkese birlik, beraberlik mesajı vermek adına artık takım olarak sevinecek. Bireysel gol sevinci ise sezon sonuna kadar yaşanmayacak.

Aslan’a durmak yok

Haberin Devamı

LİDER G.Saray’da gözler Gaziantepspor sınavına çevrildi. Dünkü idmanda Sanica Boru Elazığspor’a karşı forma giyen oyuncuların yenileme çalışması yaptı. Diğer oyuncular ise fizik kondisyona dayalı toplu dar alan oyunları oynadı. Sneijder ve Çağlar tedavilerinin ardından salonda çalıştı. Galatasaray bugün izin yapacak.

Hollandalı tedavi oluyor!

ELAZIĞSPOR maçında forma giyemeyen Galatasaray’ın yıldızı Wesley Sneijder, dünkü idmana da katılmadı. Salı günü adalesine aldığı darbe sonrasında 3 gün antrenmanlara çıkamayan Hollandalı oyuncunun tedavisine devam edildi. Adalesinden sakatlığı bulunan Sneijder’in hafta içinde en geç çarşamba günü takımla birlikte taktik idmanına katılması ve Gaziantepspor maçında forma giymesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Dany kulübeye Semih ilk 11’e

GAZİANTEPSPOR maçında Galatasaray’ın defans kurgusu değişecek. Sanica Boru Elazığspor maçında yaptığı hata ile şimşekleri üzerine çeken Dany’nin yerine cezası biten Semih Kaya ilk 11’de sahaya çıkacak. Son haftaların formda ismi Gökhan Zan ise yine banko görev alacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!