G.Antep’ten Çizme’ye

Güncelleme Tarihi:

G.Antep’ten Çizme’ye
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2002 02:04

Gaziantepspor Ümit Takımı'ndan Mesut Balcı (16) ile Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan Fırat Türker (18), İnter'in 2. Lig'deki pilot takımı Como tarafından denenmek üzere İtalya'ya gitti.

Gaziantepspor Ümit Takımı'nın forvet oyuncusu Mesut Balcı (16) ile Gaziantep'in 2. Lig'deki temsilcisi Büyükşehir Belediyespor'un golcüsü Fırat Türker (18), İtalya'ya tarihi bir yolculuğa çıktı. Bir çok takımımızın farkedemediği bu iki genç yıldızımız, İtalyanların radarına takıldı. Bu sezon İtalya 2. Ligi'nde İnter'in pilot takımı olarak şampiyonluğa ulaşan Como Kulübü, Mesut ve Fırat'ı transfer listesine aldı. İtalyanlar, iki genç futbolcuyu geçtiğimiz yıl İngiltere'de yapılan Avrupa Gençler Şampiyonası'nda beğendi. Bir yıl boyunca yakın takibe alınan Mesut ve Fırat, 20 gün boyunca Como takımının idmanlarına çıkıp, maçlarında oynayacaklar.

Gaziantepspor Başkanı Celal Doğan'ın 1 yıl sonra 1 milyon dolar bonservis bedeli ödenmesi şartıyla gitmelerine izin verdiği iki genç futbolcuya İtalya kapısını FİFA Menajeri Ali Güven açtı. Mesut ve Fırat'la birlikte İtalya'ya giden Ali Güven, ‘‘İki futbolcumuzun da Como tarafından beğenileceğine inanıyorum’’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!