Futbolun sanat ve eğlence olduğunu gösterelim

Beşiktaş-Galatasaray derbisi öncesinde Galatasaray Yöneticisi Abdürrahim Albayrak duygusal ve sevgi sözcükleri ile her iki takımın taraftarlarına ve seyircilere seslendi.

"Hiçbir tatsızlık olmadan, herkes kendi sevdiği takımı alkışlamak hakkına sahiptir. Ülkemizde birbiri arkasına gelen kötü günlerde nasıl üzüntü duyduğumuz ortada. Bunları sahalara da yansıtmak gerekir. Beşiktaş ve Galatasaray yıllarca kendi aralarında yarışmalar yapıyor, zaman zaman biri gülüyor, diğeri üzülüyor. Bu da futbolun güzelliğini  yansıtıyor. Sonra da unutulup gidiyor, geriye kalan ise güzel anılar oluyor" diyen, tüm futbolseverlerin sevgilisi haline gelen Abdürrahim Albayrak, takımda bu maça kendi alanında iyi hazırlandıklarını vurgulayıp herkese bir başka mesaj daha veriyor.
 
Albayrak sözlerine şöyle devam etti; "Artık çirkin söyleşileri geride bırakmanın zamanı geldi ve geçiyor. Statta olsun, evlerinde  maçlarını izleyen analar babalar, çocuklar tuttukları takımları heyecanla  izlesinler. Artık seyircilerimiz bilinçlendi. Güzel şeyler, güzel sözler duymak istiyor onların da hakkı bu. Televizyonlarda kötü manzaralar, sesler duyunca üzüntüleri fazla oluyor, gelin hep beraber bir Beşiktaş-Galatasaray maçı nasıl izlenirmiş herkese gösterelim.Yenilirse üzülmek de,  kazanılırsa da gülmek herkesin hakkıdır. Bu da bu maçların güzel taraflarıdır. Gelin futbolun bir sanat bir eğlence olduğunu herkese gösterelim. Bu manzarayı  göreceğimize inanıyorum"dedi.
Yazarın Tüm Yazıları