Futbola dört aday

Güncelleme Tarihi:

Futbola dört aday
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 1997 00:00

Haberin Devamı

Şenes Erzik federasyonunun istifası ve kongre öncesi M.Ali Yılmaz ile Celal Doğan'ın çekilmesiyle kaosa giren futbolumuza Alp Yalman, Ufuk Özerten, Kaya Çilingiroğlu ve Çetin Susan aday oldular.

25-26 Temmuz tarihleri arasında Ankara'da yapılacak seçim için, Kulüpler Birliği'nin önerdiği G.Saray eski başkanı Alp Yalman, eski milli futbolculardan, Eskişehir Anadolu Üniversitesi profesörlerinden Fethi Heper ile A.Gücü eski başkanı Nevzat Karataş'ı asbaşkanları olarak gösterdi.

Prof.Dr. Kaya Çilingiroğlu'nun asbaşkanları, G.Saray Yönetim Kurulu Üyesi Ateş Ünal Erzen ile Erdoğan Şenay. Erzik, federasyonunun Ankaralı üyelerinden Ufuk Özerten ise Samsunspor eski başkanı Hakkı Tomaç ile MHK eski başkanlarından Özcan Gürkaynak'ın asbaşkanlığında, seçime gireceğini bildirdi.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Akademisi mezunu iş adamı Çetin Susan'ın asbaşkanları ise G.Birliği eski futbolcularından Nezih İnal ile A.Gücü eski futbolcusu Zafer Kahramanoğlu. Seçkiner'in önderliğinde yapılan kura çekiminde ise Yalman'ın yeşil, Çilingiroğlu sarı, Özerten'in beyaz, Susan'ın ise mavi renk listelerle seçime gitmesi belirlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!