Futbola adalet getireceğiz

Güncelleme Tarihi:

Futbola adalet getireceğiz
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2015 01:29

25 Haziran’daki Federasyon başkanlığı seçiminde yarışacak adaylardan olan Ulusoy projelerini anlattı ve mevcut sistemi eleştirdi. Tecrübeli futbol adamı Türk futbolunun krizde olduğunu ve tecrübeli kadrosu ile krizi çözeceğini söyledi.

Haberin Devamı

TÜRKİYE Futbol Federasyonu Başkan adayı Haluk Ulusoy, basın mensuplarının karşısına çıktı. Ulusoy, Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin Levent’teki genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Birçok futbol adamı ve yöneticisinin de katıldığı toplantıda konuşan Ulusoy, TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in, “240 imza topladık” sözlerini eleştirirken, kendilerine destek olan kişilere de baskı uygulandığını belirtti. Ulusoy “Demokrasiye, futbol ailesien saygı göstermeden, futbol ailesinden saygı göremeyeceksiniz. Size rağmen, çok futbol aşığı var bu ülkede” diye konuştu.

AYAK OYUNLARINI BIRAKIN’

Kendilerini 60 imzanın altına çekmek için uğraş verildiğini dile getiren Ulusoy şunları söyledi: “Ayak oyunlarını bir yana bırakalım da ayakla oynanan biricik aşkımız futbol hakkında Türk futbolu için neler yapacağız, onları paylaşalım. Mali disiplin olmazsa olmaz. Mevut federasyonun kulüplere, ‘Ayağınızı yorganınıza göre uzatın’, ‘Başınızın çaresine bakın’ diyor. O iş o kadar kolay değil.”

Haberin Devamı

‘2. VE 3. LİGİ HAFTA İÇİ OYNATACAĞIZ’

“İşin ehli olmayanlar, mevzuatı çözüm değil sorun haline getirdiler. Uluslararası alanda tecrübeli kadroya sahibiz.. Biz cezayı kulübe değil suçu işleyene vereceğiz. 2. Lig ve 3. Lig kulüpleri İddaa’dan para alamıyor, çünkü bültene giremiyorlar. Bu lig maçlarını hafta içi oynatacağız ve bu maçları yayınlamaya çalışacağız. Tatminkar teklifler bulamazsak, bu yayını TFF olarak tablet ve bilgisayarlardan biz izleteceğiz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!