Fulya Terim: Merak edilecek birşey yok

Güncelleme Tarihi:

Fulya Terim: Merak edilecek birşey yok
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2009 16:35

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in eşi Fulya Terim, geçirdiği ameliyatın ardından eşinin sağlık durumunun gayet iyi olduğunu belirterek “ Kendisi gayet iyi. Eli sarılı, yatıyor, istirahat ediyor. Her şey yolunda. Merak edilecek bir şey yok” dedi.

Kadıköy Acıbadem Hastanesi'nde, Fatih Terim'in sağlık durumuna ilişkin bilgi veren Fulya Terim, “Dün Bodrum'daki deniz kıyısı evimizde bir kayayı denizden çıkarmaya çalışırken halatın arasına parmağı sıkışmış. Parmağının ucu kopmuş. Daha sonra parmağının kopan kısmını denizden çıkarmışlar ve Bodrum'da ilk müdahale yapılmış” diye konuştu.

Terim, “Bizi daha sonra buraya yönlendirdiler. Burada da gereken her şey yapılmış. Ama ziyaretçi yasağı var. Şu an istirahat ediyor. Gayet iyi, herkese çok sevgi ve selamları var” dedi.

Fatih Terim'in gayet iyi olduğunu vurgulayan Fulya Terim, “Kendisi gayet iyi, eli sarılı, yatıyor, istirahat ediyor. Her şey yolunda. Merak edilecek bir şey yok. Ameliyatla ilgili bilgileri doktoru size zaten verecektir. Biz de şu an beklemedeyiz” şeklinde konuştu.

Bir gazetecinin dikilen parmağın eskisi gibi işlevini görüp görmeyeceği sorusuna ise Fulya Terim, “O kadar detaylı bilmiyorum. Şimdi deneme sürecindeyiz. Tutup tutmayacağını 72 saat sonunda göreceğiz. Tutarsa tutacak, tutmazsa daha sonrasında ne yapılması gerekiyorsa doktorlarımız mutlaka yapacaktır” dedi.

Olay sırasında Fatih Terim'in yanında olmadığını ve olayı bir arkadaşının vasıtasıyla haber aldığını, bu sabahta buraya geldiğini kaydeden Fulya Terim, Fatih Terim'in bir hafta daha hastanede gözetim altında kalacağını ifade etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!