Fuar öncesi kura çekimi

Güncelleme Tarihi:

Fuar öncesi kura çekimi
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2017 15:07

Fuar öncesi kura çekimi

Haberin Devamı

 

MANAVGAT, (DHA) - ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde "Manavgat'ta İş Var" sloganıyla düzenlenecek fuar için kura çekimi yapıldı.

Manavgat Kaymakamlığı, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), Manavgat Belediyesi, Manavgat MATSO Turizm Fakültesi, Manavgat Meslek Yüksekokulu (MYO), Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), İnsan Kaynakları Yöneticileri (İNKAY) ve Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD) işbirliğiyle işçi ve işvereni buluşturacak fuar organizasyonu gerçekleştirilecek. "Manavgat'ta İş Var" sloganıyla 17-18 Mart'ta Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenecek fuar öncesinde MATSO toplantı salonunda katılacak firmaların yerleri kura çekimiyle belirlendi. Kura çekimine MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Öz ve ilgili kurumların temsilcileri katıldı.

MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, stant açacak olan işyeri temsilcilerine çalışmalar ve yapılacak etkinlik hakkında bilgiler verdi. İkincisi gerçekleşecek olan fuarın hem işçi hem de işveren için önemine değinen Başkan Boztaş, fuara yoğun bir ilgi olduğunu ve birçok istihdam fuarından daha çok katılım olduğunu kaydetti.

Başkan Boztaş, "7 kurumun katılımı ile gerçekleştireceğimiz organizasyonun güzel ve verimli geçmesini bekliyoruz. Fuarımızın açılışına Dışişleri Bakanımız sayın Mevlüt Çavuşoğlu ve Antalya Valimiz sayın Münir Karaoğlu'nun da katılması bekleniyor. Fuarımız ülke genelinde başlatılan istihdam seferberliğine bölgemize, ilçemize ve üyelerimize katkı sağlayacaktır" dedi.

MATSO Turizm Fakültesi Dekanı Hacer Bakır Sert de fuarın ikinci günü CV hazırlama ve iş başvurusu konusunda seminer düzenleyeceklerini belirterek, "Fuar içerisinde geçen yıldan farklı olarak bu yıl kişilerin iş başvuru becerilerini geliştirecek CV hazırlanılmasını öğrenilmesini sağlayacak, motivasyonlarını artıracak, iş başvurularında dikkat edilmesi gerekenler konusunda seminer düzenleyeceğiz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından katılımcı firmaların yerleri kura çekimiyle belirlendi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!