Free shop’tan bile ucuz kozmetik

Arkadaşlar yazmamam için çok rica etti ama artık dayanamayacağım. Neymiş, herkes öğrenmesinmiş. Öğrense ne olacak, ellerindeki stoklar tükenecek de, dükkan mı kapanacak!

İşte açıklıyorum; bayanlar baylar internet kullanma imkanınız varsa, kozmetik alışverişlerinizi Strawberrynet’ten yapınız, çevrenize de yaptırınız.

Neden derseniz, fiyatlar buradakinin üçte biri de ondan. Free shop’lardaki fiyatların da altında diyeyim, siz anlayın ne demek istediğimi. Hatta bir örnek vereyim; buradan iki hafta evvel ismi lazım değil bir markadan 120 liraya aldığım bakım ürünü, Strawberrynet’te 59 liraya satılıyor. Siteye girince siz de göreceksiniz aradaki farkı. Çünkü fiyatlar karşılaştırmalı veriliyor.

200’den fazla markanın 10 binin üzerinde ürününü bulabiliyorsunuz. Aralarında Türkiye’de bulunmayan markalar da var. Yurtdışına çıkan eşe dosta ricacı olmak zorunda da kalmayacaksanız. Zaten makyaj, cilt bakımı, parfümeri alışverişinizi ünlü markalardan yapıyorsanız, olağanüstü para tasarrufu sağlayabilir, bir alt fiyat grubundaki markaları kullanıyorsanız ekstra harcama yapmadan bir üst gruba çıkabilirsiniz.

Strawberrynet.com, merkezi Hong Kong’da bulunan bir şirket. Sekiz yıl önce kurulmuş. Kendilerine "taze kozmetik şirketi" diyorlar. Adının Strawberry (çilek) olmasının nedeni de buymuş. Ürünleri taze çilekler gibiymiş (bu bağlantı bana biraz zorlama geldi ama neyse).

Tüm dünyaya ürün gönderiyorlar, üstelik pek çok farklı dilde hizmet veriyorlar. Alışveriş yaparken yabancı dil sorunu yaşamıyorsunuz, Türkçe sayfaları da var. Hatta adresi yazdığınızda, otomatik olarak sayfa Türkçe açılıyor.

İçinden "Bu kadar ucuzsa vardır bir bit yeniği" diye geçiren şüpheci okuyucuyu da rahatlatalım: Ürünlerin bu kadar ucuz olmasının sebebi, her birinin merkezinden, gümrük ödemeden alınması. İnternet üzerinden satışın getirdiği ucuzluğu da ekleyince ortaya Strawberrynet çıkıyor. Eğer acil ihtiyacım var, jet hızıyla gönderin demezseniz, gönderimlerde çoğunlukla kargo ücreti alınmıyor. Yeni müşteriler ve 100 doların üzerindeki siparişler kesinlikle ücretsiz. Arkadaşlarınızla birleşip alışveriş yapabilir, kargo ücretinden kurtulabilirsiniz.

Eğer istediğiniz ürünü sitede bulamazsanız, mail atıyorsunuz. Bir gün içinde bulup bulamayacaklarını söylüyorlar ve genellikle de buluyorlar.

Teslim aldığınız üründe veya sizde bir sıkıntı olursa (yalnış renk, ürün, sadece pişmanlık veya kararsızlık) ambalajını açmadığınız sürece geri verebiliyorsunuz. 14 gün içinde bunu bildirdiğiniz sürece paranızı iade ediyorlar.

Küçük bir tavsiye; Strawberrynet’ten alışveriş yaparken bildiğiniz, zaten kullandığınız ürünleri tercih edin, ya da sipariş vermeden evvel bir şekilde denemeye çalışın. Yoksa paketi açtığınızda parfümün ağır geldiğini, rujun renginin yakışmadığını, cilt bakım ürününün size uygun olmadığını fark etseniz de değişteremezsiniz.

İstediğiniz kredi kartıyla ve istediğiniz para birimiyle ödeme yapabiliyorsunuz. Endonezya Rupiahs’ı da geçiyor, Filipin Pesosu da.

200’den fazla ülkede binlerce müşterileri var. 15 bin müşteri tarafından Biz Rate Gold Star (Altın Yıldız) olarak değerlendirilmişler. Yahoo Shopping’de yıllardır 4.5 Stars Very Good (4.5 Yıldızlı Çok İyi ) alıyorlar. Halk müesseseden memnun yani.

HANGİ MARKALAR VAR

Nina Ricci, Givenchy, Anna Sui, Guerlain, Aramis, Guinot, Biotherm, Helena Rubinstein, Bliss, Hugo Boss, Phyto, Bobbi Brown, Prada, J. F. Lazartigue, Re Vive, Calvin Klein, Juvena, Shiseido, Cellex-C, Chanel, Kerastase, Sisley, Christian Dior, Clarins, Kinerase, Clinique, L’Occitane, L’Oreal, Stendhal, La Mer, La Prairie, StriVectin, Dermalogica, Lancaster, Lancome, Lierac, Mavala, Valmont, Estee Lauder, Versace, Murad, Yves Saint Laurent, Freeze 24/7, J Lo...
Yazarın Tüm Yazıları