Fransa'nın kahramanı gözyaşları içinde

Güncelleme Tarihi:

Fransanın kahramanı gözyaşları içinde
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2016 08:13

2016 Avrupa Şampiyonası'nın açılış maçında Fransa, Romanya'yı 2-1 yenerken, karşılaşmaya damgasını vuran isim Dimitri Payet oldu.

Haberin Devamı

Ev sahibi takımın en çalışkan ve etkili oyuncusu olan Payet, 57. dakikada Olivier Giroud'un attığı kafa golünde asisti yaptı. Sahada basmadık yer bırakmayan Payet, 89. dakikada ceza sahası dışından harika bir vuruş yaparak Fransa'yı 2-1 galip getiren golü attı.

Fransa Milli Takımı Teknik Direktörü Didier Deschamps, maçın yıldızı olan Dimitri Payet'i alkışlatmak için 90+2. dakikada çıkarıp yerine Sissoko'yu aldı. Stadı dolduran 75 bin futbolsever, Payet sahayı terk ettiği sırada ayağa kalkıp alkışlarken, başarılı futbolcu gözyaşlarına hakim olamadı.

Deschamps, karşılaşma sonrası Payet'in gözyaşları ile ilgili olarak, "Gözyaşları güzeldir! Romanya hiç kolay bir takım değil. Bunu biliyorduk ama maçta çok hata yaptık, onlar da iyi savunma yaptı. Maç boyunca gol için çok uğraştık ve sonunda karşılığını aldık. Açılış maçlarını kazanmak kolay değildir ama biz başardık" dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!