Fransa gol olup yağdı: 8-0

Güncelleme Tarihi:

Fransa gol olup yağdı: 8-0
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2014 10:00

Dünya Kupası'na katılmak üzere Brezilya'ya gitmeden önce seyircisinin önünde son hazırlık maçına çıkan Fransa milli takımı adeta gol olup yağdı.

Haberin Devamı

FIFA sıralamasında 81. sırada olan Jamaika karşısında 8 gol bulan Fransa milli takımı böylece ikinci dünya Savaşı'ndan sonra ikinci en farklı galibiyete imza atmış oldu. (İlk gollü galibiyet 1995 senesinde 10-0 ile Azerbaycan'a karşı alınmıştı)

Lille'de tıka basa dolu bir seyirci kitlesi önünde oynanan maçta Fransa'nın gollerini 17. dakikada Yohan Cabaye, 20. dakikada Blaise Matuidi, 38. dakikada Karim Benzema kaydetti, ikinci yarıda ise 53. dakikada Giroud, 63. dakikada Benzema, 66. dakikada Matuidi ve 77 ile 88. dakikalarda Griezmann kaydettiler.

Fransa milli takımının gözde oyuncusu Franck Ribery'nin sakatlanarak dünya kupası kadrosu dışında bırakılması Fransa'nın gol atma kapasitesi konusunda kafalarda biraz soru oluştursa da yapılan son 3 hazırlık maçında (Norveç'e karşı 4-0, Paraguay'a karşı 1-1, Jamaika'ya karşı 8-0) Benzema ve Giroud Ribery'i pek aratmayacaklarını göstermiş oldular.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!